kozan.gr: Ανατροπή(;) για την Προεδρία της Δ.Ε. του ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας – Η Β. Χριστοπούλου από το “Δυναμικό ΤΕΕ” συνεργαζόμενη με τον Ν. Συλλίρη “Νέα Πρόταση Μηχανικών”, φαίνεται πως βγάζουν “εκτός” τον Σ. Κιάνα και την ΔΚΜ

9 Ιουλίου 2024
19:41

Ανατροπή(;) για την Προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας(;).  Η Β. Χριστοπούλου από το Δυναμικό ΤΕΕ συνεργαζόμενη με τον Ν. Συλλίρη “Νέα Πρόταση Μηχανικών”, φαίνεται πως βγάζουν “εκτός” τον Σ. Κιάνα και την ΔΚΜ . Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr,  αν τελικά αυτή η συμφωνία συνεργασίας επιβεβαιωθεί και στις επίσημες διεργασίες που ξεκίνησαν λίγο μετά τις 18:30, Πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας θα είναι για τους 20 πρώτους μήνες ο Νίκος Συλλίρης και για τους υπόλοιπους 28 η Βούλα Χριστοπούλου. Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

25 σχόλια

  • Δέκα ψήφοι διάφορα ήταν στις εκλογές σε σύστημα απλής αναλογικής που απαιτεί συνεργασίες. Συνεπώς καμμία ανατροπή.

    Άσχετα αν μερικοι παρουσίαζαν την ισοψηφία σαν “θρίαμβο”

  • Πόσο χαίρομαι που δεν ψήφισα κανέναν τους!
    Όλα για την καρέκλα. Ψηφίζεις Κιάνα σου βγαίνει Συλλίρης, ψηφίζεις Χριστοπούλου σου ξαναβγαίνει Συλλίρης, ψηφίζεις Συλλίρη και “το δίνει” όπου του τάξουν περισσότερους μήνες προεδρίας.
    Αυτά από τον μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας. Κρίμα γι’ αυτούς που ασχολούνται μαζί σας.

  • Ντράπηκε και η ντροπή δηλαδή. Έχουμε και λέμε!
    1) Πέταξαν τον πρώτο του 41%
    2) Ο δεύτερος με 41% έδωσε στον τρίτο με 14% τους 20 από τους 48 μήνες (42% του χρόνου διοίκησης)

    Συμπεράσματα:
    Η δημοκρατία εάλω
    Ο τρίτος είναι μακράν ο πιο μάγκας

  • Ο σκιώδης πρόεδρος του Δ.ΤΕΕ όταν έγινε αυτό κρατούσε μούτρα μέχρι και χθές. Τώρα τι έχει να πει.

  • Αγαπητό κοζαν, ανατροπή ήταν να έχεις προεδρία με 12% διαφορά απο τον πρώτο. Δεν είναι ανατροπή οι δέκα σταυροί.

    • Προφανως ανατροπη ως προς το οτι φαινοταν σιγουρο οτι θα ειναι συνεργαζομενοι ξανα Συλλιρης Κιανας φανηκε ολοφανερα και προεκλογικα

  • Σας το είπα. Έχασαν περιφέρεια χάνουν και το ΤΕΕ. Αμανατιδης και Μαυροματίδης αχτύπητο δίδυμο. Κρίμα για τον Στέργιο.

    • Αν χαίρεσαι για αυτό που γίνεται με τις καρέκλες στον τόπο, δεν μου είναι παράξενο να βλέπω την ακροδεξιά να ανεβαίνει. Ντροπή και τρόμος για τον τόπο.

  • Τα λάθη που έκανε ο Μαυροματίδης του 46%-34% ακριβώς τα ίδια έκανε ο Κιανας των δεκα σταυρών. Αυτά που κατηγορούσε

    Για ποιό λόγο δεν απευθύνθηκε κατευθείαν στο Δυναμικό ΤΕΕ και το θυμήθηκε σήμερα; Πως θεωρούσε τον Συλλίρη δεδομένο και του χεριού του?

    Ποιός έχει την ευθύνη; Κατέστρεψε την παράταξη η σιγουριά του! Κρίμα για όσους τρέξαμε για εσάς! Βγάλατε υποψηφίους με γραμμές που δεν έμεναν εδώ τα τελευταία χρόνια, και άλλους τους αφήσατε στην μοίρα τους

  • Καρεκλάδες εσύ Συλίρη ο μεγαλύτερος και κρατάς γερά ειδικά το λόγο σου. Με σένα ούτε νεροκουβαλητής δεν γίνομαι όχι πρόεδρος. Καλύτερα απ έξω και με αξία.

  • Ο Περιφεριαρχης να τα χαίρεται τα στελέχη του. Τα κατάφεραν ,σε αυτό δεν συνέβαλε μόνο ο Συλιρης και ο Μαυροματιδης ο οποιος εκτος απο σωφερ του Περιφεριάρχη ειναι και το δεξί χέρι του χέρι αλλά συνέβαλλσν και άλλα προσωπα τα οποια εχουν καιριες θεσεια στην Περιφέρεια. Ο νοών νοείται.

  • Μεγάλη η ήττα της Βούλας.Μαυροματιδη σε έχουν ξεχάσει όλοι μα όλοι.Κανενας δεν σε θυμάται πια.

    • Όλοι τον έχουν ξεχάσει εκτός από σένα ! Που τον βλέπεις μέχρι και στον υπνο σου . Πόνος είναι ηρέμησε θα περάσει .

  • Το γεγονός είναι ότι κάποια πρόσωπα από παράταξη Κιανα ( πήγαν με τον Αντάρτη ), αλλά και πρόσωπα από παράταξη Βούλας, όπως και όλη η παράταξη “ΠΑΣΟΚ” είναι οι ορισμοί της κολοτουμπας…. Είναι καιροσκόπο, καρεκλοκενταυροι, φελλοί που στην συνείδηση των ηθικων αξιοπρεπώς ψηφισασαντων και μη θα είναι η προσωποποιηση του τελματος και της Α αξιοκρατίας στον βωμό πάντα του συμφέροντος… Ευτυχώς η λύτρωση έρχεται και είναι πάντα ακριβοδίκαιη…. Οι μηχανικοί που πατάνε στα πόδια τους τους έχουν γραμμένους….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι