kozan.gr: Με αφορμή την ανάρτηση ενός πανό στο νέο οικισμό Ποντοκώμης; – Τελικά ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Ο Δήμος Κοζάνης ή οι κάτοικοι του νέου οικισμού της Ποντοκώμης; – Έχουν όλα τα σπίτια νερό, έχουν κάποια ή δεν έχει κανένα και γιατί; (Φωτογραφία)

11 Ιουλίου 2024
14:59

 

Με αφορμή την ανάρτηση ενός πανό στο νέο οικισμό Ποντοκώμης; Τελικά ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Ο Δήμος Κοζάνης ή οι κάτοικοι του νέου οικισμού της Ποντοκώμης; Έχουν όλα τα σπίτια νερό, έχουν κάποια ή δεν έχει κανένα και γιατί; Πάντως η ΔΕΥΑ Κοζάνης με ανακοίνωσή της στις 29/5 ανέφερε πως υδροδοτείται ο νέος οικισμός Ποντοκώμης.

 

7 σχόλια

  • Η Δευακ σαν φορέας δεν μπορεί να απαντήσει γιατί το δ.σ. ασχολειται με το ξεκαθάρισμα των θεμάτων που παρέλαβε και πιθανολογεί ότι υπάρχει μπέρδεμα
    Ο δήμος δεν έβγαλε δελτίο τύπου ούτε μοίρασε φωτογραφίες πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιλαμβά νεται το θέμα στις άμεσες προτεραιότητες του
    Οψομεθα

  • Χωρίς να έχουν εκτελεστεί και παραληφθεί τα έργα υποδομής, πως εδώ και 4 ή 5 χρόνια εκδίδονται οικοδομικές άδειες από την Πολεοδομία; Σημαντικά ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν εύκολα.

  • Γιατί Κοζαν δε γράφεις ποιοι ήταν και είναι οι εργολάβοι για τον οικισμό της ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ κσι τι έργο έκαναν και ποσα εισέπραξαν μέχρι τώρα.!
    Έχεις δικαίωμα και υποχρέωση να μας ενημερώσεις θατοντας άμεσα και δημόσια τα σχετικά ερωτήματα στον εργοδότη κ Μαλουτα και την ανάδοχο κοινοπραξία των εργολάβων..!!!

    • Για το έργο της Νέας Ποντοκωμης υπήρξε μια εργολαβία πριν 5 χρόνια με ανάδοχο τον κ. Σιαμίδη. Σε αυτή τη φάση έπρεπε να γίνουν τα έργα εκσκαφών και διανομή της οδοποιίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών προφανώς διαπιστώθηκε ότι κάτω από τους πυλώνες δεν μπορούν να εκτελεστούν εργασίες. Στη 2η φάση του έργου ανάδοχος είναι κοινοπραξία τοπικών εταιριών, που έχει εκτελέσει όλα τα δίκτυα αποχέτευσης, ύδρευσης και άρδευσης. Κάτω από του πυλώνες δεν εκτελούνται εργασίες λόγω ΑΔΜΗΕ, όπως και εκει που δεν έγιναν οι απαραίτητες απαλλοτρίωσεις. Το σύνολο των χρημάτων που έβαλε η ΔΕΗ ξεπερνάει τα 20.000.000€ χωρίς τις εκπτώσεις. Με τις εκπτώσεις θα γίνονταν με τα μισά χρήματα, αν είχαν γίνει οι απαλλοτρίωσεις και δεν υπήρχε το θέμα με τους πυλώνες. Κάπου εδώ ο νέος δήμαρχος και αντιδήμαρχος πρέπει να βρουν λύση για αυτούς που δεν κάνανε τίποτα τις προηγούμενες 4ετιες. Δύσκολη εξίσωση.

  • Λόγια,λόγια λόγια τόσα χρόνια και τίποτα παραπάνω, άδειες βγήκαν για τα σπίτια και δεν υπάρχουν υποδομές για να μπορέσει ο καθένας που θέλει να χτίσει, νερό τίποτα, δρόμοι μηδέν, δεν κάνουν τίποτα απολύτως και αν δεν υπήρχε και ο κύριος Πηλιανιδης ο πρόεδρος να τρέχει για το καλό του χωριού θα μας είχαν δυστυχώς στο έλεος, τόσα εκατομμύρια πήραν για να επενδυθούν στο καινούργιο χωριό τι γίνεται? Ο εργολάβος τι κάνει? Ο δήμαρχος τι λέει για όλα αυτά,θα βγει κανείς να πει η θα κατηγορούνται οι κάτοικοι ότι μένουν στο χωριό ακόμη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι