Επίσκεψη της π. Υπουργού και Προέδρου του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη κ. Άννας Διαμαντοπούλου και του καθηγητή  του Μ.Ι.Τ. και Πρόεδρου του Κύκλου Ελλήνων Ακαδημαϊκών της Βοστώνης κ. Γρηγόρη Στεφανόπουλου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

11 Ιουλίου 2024
14:28

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα τη Νέα Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης, επισκέφτηκαν χθες η π. Υπουργός και Πρόεδρος του “ΔΙΚΤΥΟΥ” για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη κ. Άννα Διαμαντοπούλου και ο καθηγητής του Μ.Ι.Τ. και Πρόεδρος του Κύκλου Ελλήνων ακαδημαϊκών της Βοστώνης, κ. Γρηγόρης Στεφανόπουλος. Τον κ. Στεφανόπουλο συνόδευαν ο καθηγητής και πρωτεργάτης στη δημιουργία του Ινστιτούτου Τεχνικής Χημικών Διεργασιών (ΙΤΧΗΔ), του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) κ. Ιάκωβος Βασάλος και ο κ. Σπύρος Βουτετάκης, Διευθυντής Ινστιτούτου του ΕΚΕΤΑ. Αρχικά περιηγήθηκαν από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής , καθηγητή κ. Παντελή Αγγελίδη στους χώρους του νέου campus και στα εργαστήρια της Πολυτεχνικής Σχολής.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τις Πρυτανικές Αρχές στο κτήριο Διοίκησης όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα βήματα μιας ουσιαστικής και σε βάθος χρόνου συνεργασίας με τον κύκλο Ελλήνων Ακαδημαϊκών της Βοστώνης, με στόχο τη διεθνοποίηση, την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της ορατότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στον παγκόσμιο ακαδημαϊκό χάρτη. Έπειτα από μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση προέκυψαν οι πρώτες συνέργειες, οι οποίες θα τεθούν προς υλοποίηση στο άμεσο μέλλον. Αυτές αφορούν τη διοργάνωση summer schools, την ανταλλαγή φοιτητών αλλά και επισκέψεις διακεκριμένων ακαδημαϊκών Αμερικάνικών Πανεπιστημίων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Στεφανόπουλος και η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο με τις κτηριολογικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου  όσο και με την ουσιαστική δουλειά που γίνεται από τη Διοίκηση του Ιδρύματος και το ακαδημαϊκό του προσωπικό.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν από πλευράς Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ο Πρύτανης, καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας καθηγητής κ. Νικόλαος Σαριαννίδης, η Αντιπρύτανις Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Ολιστικής Μέριμνας, καθηγήτρια κ. Ελένη Γρίβα, ο εκτελεστικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνος Νίκου και ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθηγητής κ. Παντελής Αγγελίδης.

 

8 σχόλια

  • να ρωτησω κατι;επειδη συνηθως ο ελληνας εχει αδυνατη μνημη ο εκσυγχρονισμος του σημιτη κυριος εκπροσωπος του οποιου ηταν και η κυρια διαμαντοπουλου δεν εστησε την παγιδα του χρηματιστηριου;αυτος ο εκσυγχρονισμος δεν ηταν που μας εβαλε με πλαστα στοιχεια στο ευρω;αυτος δεν ηταν που μας χρεοκοπησε ως χωρα;αυτος δεν τιναξε στον αερα τον προυπολογισμο των ολυμπιακων αγωνων με τα υπερκοστολογημενα εργα;αυτος δεν εξεθρεψε αρπακτικα τυπου τσοχατζοπουλου;ετσι για να μην ξεχνιομαστε για το τι πρεσβευε η κυρια διαμαντοπουλου

  • Η πολιτική αργία γέννησε την πολιτική πενία. Η πολιτική πενία γέννησε την πείνα. Η πολιτική πείνα παρήγαγε την πολιτική όρεξη για την κατάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Η όρεξη αυτή γέννησε την αυθαιρεσία, γιατί η Μητσοτακική Άννα είναι αυθαίρετη και έχει κατεδαφιστεί στη συνείδηση του κάθε μέλους και ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ, όταν δέχτηκε να την στηρίξει ο Μητσοτάκης με την υποψηφιότητα της για διεθνή οργανισμό και η αυθαιρεσία αυτή γεννά με πρόσχημα το πανεπιστήμιο την ληστεία των ψήφων της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Ιδού η αυθεντική καταγωγή ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

  • Και επειδή δεν ειπώθηκε έτσι τυχαία,με την επίσκεψη της επιβεβαιώνει ότι ο εγκληματίας γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος
    Δυστυχώς αν η κυρία βάλει υποψηφιότητα και εκλεγεί πρόεδρος,το ΠΑΣΟΚ θα πάψει να υπάρχει
    Θα τα ξαναπουμε

    • Αν βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος όπως λες και βγεί τότε θα εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ η Μητσοτάκης Άννα,τότε θα την ψηφίσω και εγώ,για να απαλλαγούμε από αυτό το κομα,γιατί το μόνο που τους κατέχει είναι η μανία για την εξουσία.Οι Πασοκοι και με το διάολο θα πήγαιναν αρκεί να έχουν θέση εξουσίας,σου φαίνεται λοιπόν περίεργο που πήγε με τον Μητσοτάκη; Άλλωστε ο συγκεκριμένος δεν είναι υποστηρικτής της Ν.Δ αλλά του ΠΑΣΟΚ. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε υπουργικό συμβούλιο. Όλο το ΠΑΣΟΚ μέσα.Απορώ γιατί δεν αλλάζει και το ονομα του κόματος.Απο Ν.Δ σε νέο φιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ. Στις ερχόμενες εκλογές και ο Μητσοτάκης θα ψάχνει στέγη.

  • Η αννουλα της φωτοτυπίας θεωρεί ότι δεν έχουμε μνήμη. Υπάλληλος του Μητσοτάκη είναι η κυρία τίποτα άλλο.

  • Τρανό ζόρι τραβάτε !!! Κατά αρχήν ποιοι είστε εσείς ? Αν Είστε πασοκτζηδες μάλλον δεν έχετε επιχειρήματα για να στηρίξετε τη δική σας επιλογή το μόνο που σας μένει είναι ένα κοντύνετε την Αννα ,κρυμμένη βέβαια πίσω από την ανωνυμία τον προστατευόμενων μαρτύρων είμαι βέβαιος ότι αν δείτε την άννα στο δρόμο θα τρέξετε να την αγκαλιάσετε και να της δώσετε τα διαπιστευτηρια σας τέτοια αντράκια είστε . Αν είστε δεξιοι έχετε ζορι για το τι συμβαίνει στο πασοκ κ αρχίσατε να φοβόσαστε πια επειδή το παραμύθι του μητσοτάκη καταρρέει

  • Εσείς όλοι που τα γράφεται αυτά σίγουρα διαβάζατε αυριανή και τώρα είστε ακροατές του alert tv !! Και πάντα έτοιμοι να ψηφίσετε βελόπουλο και όποιο άλλο ακροδεξιο μόρφωμα.

  • Αυτη τουλάχιστον είναι ανθεκτική, παντός καιρού εδώ και χρόνια. Οι υπόλοιποι μαθητευόμενοι μάγοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι