Το Δυναμικό ΤΕΕ κατηγορεί την ΔΚΜ για προσχηματικές και ετεροχρονισμένες προτάσεις συνεργασίας

11 Ιουλίου 2024
14:04

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Στον απόηχο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική στήριξη και τα θετικά μηνύματα που δεχόμαστε όλο αυτό το διάστημα.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Μαΐου, ο συνδυασμός μας συγκέντρωσε 527 ψήφους (ποσοστό 40,66%) με διαφορά μόλις 10 ψήφων από την παράταξη της ΔΚΜ. Από την πρώτη στιγμή, δηλώσαμε με δελτίο τύπου (21.05) ότι είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες μεταξύ των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές, ώστε να επιτευχθεί στην πράξη το βέλτιστο κλίμα λειτουργίας και παραγωγής έργου του Περιφερειακού μας Τμήματος.

Η παράταξη της ΔΚΜ επεδίωξε, αμέσως μετά τις εκλογές, να προχωρήσει στην ανανέωση της συν-διοίκησής της με το συνδυασμό της Νέας Πρότασης Μηχανικών. Από την ημέρα των εκλογών, πραγματοποιήθηκαν τρεις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής (στις 28.05, στις 13.06 και στις 02.07), μετά το πέρας των οποίων η παράταξη της ΔΚΜ, θα μπορούσε εφόσον είχε τη θέληση αυτή, να μιλήσει δια ζώσης με το συνδυασμό μας για την επόμενη ημέρα του ΤΕΕ/ΤΔΜ. Δεν το έπραξε. Τουναντίον, τηρούσε σιγή ισχύος συνεχίζοντας να καταψηφίζει όλες τις προτάσεις μας για εκπροσωπήσεις, όπως έκανε και τα προηγούμενα πέντε χρόνια.

Μόνο όταν έγινε αντιληπτό ότι ο συνδυασμός της Νέας Πρότασης Μηχανικών θα δεχόταν επίσης ως συνομιλητή και το συνδυασμό του Δυναμικού ΤΕΕ,  η παράταξη της ΔΚΜ στις 02.07 (ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές) έστειλε ένα απολύτως προσχηματικό έγγραφο στο συνδυασμό μας αναγράφοντας μεταξύ άλλων ότι: «Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, γεγονός που αποδεικνύει ότι αναγνωρίστηκε το έργο της διοίκησης που επιτελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια και καθορίζει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθηθεί την επόμενη τετραετία». Κάτι που ουδέποτε τήρησε στην εκλογική διαδικασία του 2019, όταν πρώτος ήταν ο συνδυασμός του Δυναμικού ΤΕΕ με διαφορά 146 ψήφων (12 %) και όχι 10 ψήφων (0,78 %).

Το αποκορύφωμα δε, ήταν η αποστολή των αντιφατικών προτάσεων συνεργασίας της τόσο προς το Δυναμικό ΤΕΕ όσο και προς τη Νέα Πρόταση Μηχανικών την ημέρα ανάδειξης των οργάνων διοίκησης (09.07) και με δελτίο τύπου σε όλα τα τοπικά μέσα για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, όπου η μεν προσχηματική πρόταση προς το Δυναμικό ΤΕΕ μιλούσε για συνεργασία και των τριών παρατάξεων ενώ η πρόταση προς τη Νέα Πρόταση Μηχανικών για συνέχιση της προηγούμενης συν-διοίκησης, αποκλείοντας δηλαδή για τα επόμενα 4 χρόνια και πάλι το Δυναμικό ΤΕΕ από τη Διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΔΜ. Αυτό αποδεικνύει ακριβώς το πνεύμα με το οποίο κινήθηκε όλο το διάστημα που μεσολάβησε από τις εκλογές.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, με επικεφαλής την Παρασκευή (Βούλα) Χριστοπούλου προχώρησε σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Νέα Πρόταση Μηχανικών, με επικεφαλής το Νικόλαο Συλλίρη, και αναλαμβάνουν από κοινού τη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΔΜ. Κύριο μέλημά μας από εδώ και στο εξής είναι, όπως αναφέραμε και προεκλογικά, να νιώθουμε όλοι οι μηχανικοί ότι έχουμε έναν φορέα που μας εκπροσωπεί, μας αξιοποιεί και μας ανοίγει νέους ορίζοντες, με τελικό στόχο να αποτελεί το ΤΕΕ/ΤΔΜ καθοδηγητή στις εξελίξεις για την αλλαγή του αναπτυξιακού και οικονομικού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας, πάντα με άποψη και επιστημονική τεκμηρίωση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Επικεφαλής μας Παρασκευή (Βούλα) Χριστοπούλου θα είναι Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΔΜ για τους πρώτους 20 μήνες και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΔΜ για το υπόλοιπο διάστημα των 28 μηνών. Στη Διοικούσα επιτροπή στην έναρξη της νέας διοίκησης θα συμμετέχουν οι συνάδελφοι: Αλέξανδρος Τσολάκης, Γραμματέας Διοικούσας Επιτροπής και Κοταρίδης Κωνσταντίνος και Παμπόρης Βασίλειος, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Οι υπόλοιποι εκλεγμένοι συνάδελφοι του Δυναμικού ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού μας Τμήματος είναι οι εξής:

Ευστράτιος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Νικόλαος Ιωσηφίδης, Γενικός Γραμματέας της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Τσικαρδάνη Ελένη, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Ιωαννίδου Αναστασία, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Μπιλιώνης Γεώργιος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Μιμίκου Ευδοκία, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Ζιώγας Κωνσταντίνος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Θεοδωρίδης Γεώργιος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Βαντσιώτης Αλέξανδρος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Καραμάρκος Κωνσταντίνος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Γκατζιούρα Μαρία, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Πασχαλίδης Αναστάσιος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Ήργης Δημήτριος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Ψωμιάδου Στέλλα, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Αντωνίου Θεόδωρος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Κολίτσης Αναστάσιος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Μπιτάκης Σταύρος, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Ντώνας Ιωάννης, Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ

Συνεχίζουμε Δυναμικά για το ΤΕΕ που μας αξίζει!

Για το Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας,

Η Επικεφαλής

Παρασκευή (Βούλα) Χριστοπούλου

59 σχόλια

 • Συγχαρητήρια στους συναδέλφους των 2 συνδυασμών που ανέλαβαν. Καλή δύναμη, να αποκτήσει το ΤΕΕ την χαμένη αίγλη

 • Το ανέκδοτο ανεξάρτοι οι δύο.Αυτοί που εμείς τους ξέρουμε σαν κάλπικες δεκάρες, από γραφεία των ΝΔ βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ, από ΠΑΣΟΚ στον σύριζα, δεν έχουν το θάρρος να πουν ότι ανήκουμε εκεί. Βάζουμε για ξεκάρφωμα μερικούς που ψάχνουν εκδίκηση και η
  φοράμε τη μάσκα του ανεξάρτητοι.

 • Δέκα ψήφοι διαφορά ήταν και κάποιοι την παρουσίαζαν σαν θρίαμβο, με σιγουριά και πανηγυρισμούς. Αυτοί οι κάποιοι έχουν ευθύνες. Σήμερα η ΔΚΜ έμεινε χωρίς ρόλο.

  Κρίμα σε όσους τρέξαμε για εσάς.

  • ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙΑΝΑ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Η ΔΚΜ.

 • Άσε τις δικαιολογίες.Δεν σε τιμάνε.Επρεπε να σταθείς στο ύψος σου .Παρεδωσες γη και ύδωρ, κάτι το οποίο αποδεικνύει το πόσο σε ενδιέφερε αυτός ο τίτλος.Μονο που είσαι πολύ άπειρη και δεν έχεις καταλάβει ότι τα αξιώματα δεν πρόκειται να σου δώσουν κανένα ποντο και αξία .

 • Και τι κοινό σε προγραμματικές θέσεις βρήκατε με τη Νέα Πρόταση Μηχανικών κα Χριστοπούλου; Διότι αιτιολόγηση της συνεργασίας δεν είδαμε. Που είναι και το πλέον σημαντικό.
  Αν δεν κάνω λάθος, σε όλη την προηγούμενη θητεία, λοιδορούσατε και τη συνδιοίκηση και τον κύριο Συλλίρη, επί προσωπικού.

  • Σε συνέχεια του ερωτήματος μου, όπως λέτε, δε σας έγινε πρόταση από τη ΔΚΜ, ωστόσο εσείς κάνατε πρόταση στη Νέα Πρόταση Μηχανικών. Στη ΔΚΜ απευθυνθήκατε και σας απέρριψε;
   Θα ήθελα να μου απαντήσει στα ερωτήματα η κυρία Χριστοπούλου, διότι υπήρξα ψηφοφόρος της και με απογοήτευσε.

   • Θα ήθελα να μου απαντήσει η κα. Χριστοπούλου, γράφει ο Ανώνυμος. Πάρε πρώτα το θάρρος της γνώμης σου και μετά ζήτα προσωπική απάντηση. Τζάμπα μάγκα.

    • Εγώ κύριε είμαι σχολιαστής και μπορώ να ρωτάω και ανώνυμα ότι θέλω. Αυτή είναι επικεφαλής και οφείλει να απαντήσει.

  • Επίσης, είπατε πως ενώ δε δεχθήκατε πρόταση από τη ΔΚΜ, απευθύνατε πρόταση στην Νέα Πρόταση Μηχανικών. Στη ΔΚΜ απευθυνθήκατε και σας απέρριψε; Η επιλεκτικά διερευνήσατε συνεργασία; Kozan θα ήθελα να φροντίσετε να απαντήσει η κυρία Χριστοπούλου.

  • Και τέλος, σε όλη της διάρκεια της προηγούμενης θητείας, με αναρτήσεις σας, αναφέρατε συχνά, πόσο ανήθικο είναι, να μένει ο πρώτος, εκτός διοίκησης. Και τελικά αυτο-αναιρείστε; Παρακαλώ kozan να φροντίσετε να απαντήσει η κα Χριστοπούλου.

   • Μας έκανε τη δασκάλα. Μας κουνούσε το δάχτυλο. Αλλά Δασκάλα που δίδασκες και λόγο δεν κρατούσες. Έτρεξε στον Συλλίρη μη μείνουν απ έξω. Έπρεπε να πάρει προεδρία. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

 • Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι έδωσες 20 μήνες θητεία και πρωτιά στον Συλληρη τον οποίο κατηγορούσες όλα αυτά τα χρόνια και πηγες και έκλεισες συμφωνια μαζί του Σου αξίζουν συγχαρητήρια για το εύρος της σκέψης σου και της σταθερότητας σου.Για όλα αυτά φταίει φυσικά η ΔΚΜ.

 • Ρε πολύ της μόδας το ανεξάρτητος. Κατεβαίνεις ανεξάρτητος κερδίζεις και μετά πανηγυρίζεις για την ταυτότητα σου. Το μοντέλο Δούκα. Ανεξάρτητος πριν και τώρα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κόπτεται αλλά ήταν ειλικρινής, αυτός είπε είμαι πασοκ. Εδώ όμως κέρδισε η ΔΚΜ που ξέρουμε σε ποιο χώρο ανήκει και δεν το έκρυψαν και ας ψήφισαν πολλοί τον ανεξάρτητο στις περιφ.

 • Η σιγουριά και η έπαρση είναι πολύ κακό πράγμα. Ήταν τόσο βέβαιοι για την συνέχιση της θητείας που τα θυμήθηκαν όλα αργά και σπασμωδικά

 • Βούλα, έχεις ευθύνη και εσύ και ο Κιάνας, που επιτρέψατε στον γυρολόγο του 13% να ορίζει τις προεδρείες στο ΤΕΕ, ενώ μπορούσατε οι δύο πρώτοι να τα βρείτε. Πρακτικά, πάλι τόσους μήνες διοίκηση θα είχες. Το δελτίο σου έχει πολλές ανακρίβειες. Πρόσεξε σε τι δρόμο επιλέγεις να βαδίσεις.

 • Ντράπηκε και η ντροπή. Αφού Βούλα μας έβαλες να σε ψηφίσουμε γιατί ο Κιάνας και η παρέα του ήταν “τραγικοί” όπως μας είπες που πέταξαν το 2019 το Δυναμικό ΤΕΕ έξω ως 1η δύναμη , τώρα κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αυτοί “τραγικοί” όπως είπες, εσύ τι είσαι τώρα?

 • Στην Κοζάνη η νέα πρόταση μόλις 8,1.Φούσκωσε από 8.1 στο πάνω από 40.20 μήνες θητεία και αρχηπροεδρία. Ούτε στο χρηματιστήριο να ήταν.

 • Η ΔΚΜ με αρχηγό τον Κιάνα έφερε την ουσιαστική ανατροπή που θα μένει στην Ιστορια της παράταξης. Κανένας μέχρι σήμερα δεν έφερε αυτό το αποτέλεσμα σε μια Δυτ. Μακεδονία που κυριαρχούσε το ΠΑΣΟΚ στους μηχανικούς. Όλοι παρατεταμένοι, στη σειρά έτρεχαν με υφάκι για το ΠΑΣΟΚ.Ο Κιάνας με προσωπικό αγώνα χωρίς στήριξη με πολλά εμπόδια και υπομονή κατάφερε το ακατόρθωτο.Τώρα αν αυτό φόβησε πολλούς και έτρεξαν να κάνουν την άλλη ανατροπή άλλο θέμα.

  • Άσε μας ρε φιλαράκι που είχε το Δυναμικό ΤΕΕ στήριξη και δεν είχε ο Κιάνας με τις χορηγούμενες διαφημίσεις, συνεντεύξεις, μπάνερ κλπ κλπ. Με τόση στήριξη από την κεντρική ΔΚΜ θα έπρεπε να είχε πάρει αυτοδυναμία. Αλλά τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη του αν τους βγάλεις τον κομματικό μανδύα είναι γυμνά. Αυτό είναι το πρόβλημα.

 • Η ΔΚΜ είχε “δίκιο” που κέρδισε με 10 ψήφους. Το Δυναμικό δεν είχε, που είχε κερδίσει με 12%. Όταν τα κάνατε ήταν όλα καλά και ο Κιάνας ήταν υπέρ της δημοκρατίας. Θα μας τρελάνετε στο τέλος!

  Απλή αναλογική έχουμε, και πήγατε να συνεχίσετε την λογική αποκλεισμού όπως κάνατε 4,5 χρόνια, όπως φαίνεται ακόμη και στις επιτροπές ΜΕΤΑ τις εκλογές του Μαϊου.

  • Για ξεκάρφωμα το κάνουν αφού ξέρουμε τι έκαναν. Ο ένας Συνδιασμός ο ανεξάρτητος στήριξε μετά τον άλλο ανεξάρτητο. Η πλάκα είναι ότι πολλά μέλη της ΔΚΜ του ΤΕΕ στήριξαν τον ανεξάρτητο στην Περιφέρεια και όχι τον Κιάνα αλλά μετά ο ανεξάρτητος της Περιφέρειας είχε συγγενικό υποψήφιο στον ανεξάρτητο του ΤΕΕ και όχι στην ΔΚΜ. Δηλαδή ο ανεξάρτητος τους γύρισε την πλάτη στους ψηφοφόρους του της ΔΚΜ. η ΔΚΜ που δεν στήριξαν τον υποψήφιο του χώρου τους στις περιφερειακές και ψήφισαν ανοιχτά τον ανεξάρτητο ο οποίος μετά έγινε ΝΔ αλλά δεν στήριζε στο ΤΕΕ τη ΝΔ αλλά τον ανεξάρτητο.

   • Πάντως 3-4 υποψήφιοι του Κασαπίδη ήταν κανονικότατα υποψήφιοι και με τον Κιάνα & επίσης όλος ο μηχανισμός Κασαπίδη ήταν ξεκάθαρα υπέρ της ΔΚΜ.

    Το λάθος ήταν ότι από ότι λέγεται υπήρχαν φωνές εντός, που εξαρχής ζήτησαν την συνεργασία αποκλειστικά με την Νέα Πρόταση. Αυτά θα τα πληρώνουμε τώρα για 4 χρόνια

 • Ντροπή και στους δύο πρώτους συνδυασμούς που αγονται και φέρονται πίσω από εναν απίθανο τυπο ο οποίος τους έχει ψυχολογησει αριστα ( σε αυτό τον παραδεχομαι) και τους χορεύει στο ταψι…..και στις επομενες εκλογές αν δεν υπάρχει πλειοψηφία 50%+1 απο κάποιο συνδυασμό το ίδιο θα γίνει….ο τριτος θα είναι πάλι πρώτος…
  Στοιχειώδης δημοκρατική κουλτουρα επεβαλλε την συνεργασία είτε των δύο πρωτων, είτε ακόμη και των τριών.Οχι όμως του πρώτου με τον τρίτο η του δεύτερου με τον τρίτο.Αυτο είναι αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

  • Το καταστατικό προβλέπει και διοίκηση χωρίς αυτοδυναμία με την Τρίτη κατά σειρά ψηφοφορία. Έχει ξαναγίνει. Αν η Βούλα τηρούσε αυτά που έλεγε θα έβγαινε ο Κιάνας. Η Βούλα ήταν σίγουρη για την αυτοδυναμία δεν είχε προβλέψει ούτε πίστευε ότι θα περνούσε ο Κιάνας γιατί είχε τους μεγάλους από πίσω και εγκλωβίστηκε στα λεγόμενα της και αυτοαναιρέθηκε πολύ εύκολα.

 • Ο ΚΙΑΝΑΣ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΑΚΟΜΗ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ

  ΝΩΡΙΣ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΘΕΙ

  ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΜΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ

  • Ο Κιάνας μπορεί να έχασε τα λίγα
   αλλά φεύγει με το κεφάλι ψηλά. Αυτοί που κέρδισαν τα πολλά όμως δεν έχουν καν κεφάλι για να το σκύψουν.

 • Βούλα εκτός προεδρείου = ηθικολογίες και παράπονα!
  Να παίρνει προεδρία κάνοντας όσα έκραζε, αξία ανεκτίμητη!!

 • Υπερβολικοί και εσείς! Στα ευχαριστήρια δεν τους πατάει like ούτε ο περιφερειάρχης, ούτε αντιπεριφερειάρχες, ούτε καν ο Μαυροματίδης. Ε ρε για τα πανηγύρια είναι.

 • Η αλήθεια είναι ότι κάνατε ακριβώς το ίδιο με αυτό που κρατάτε τον Κιάνα. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες που δεν πείθουν κανέναν. Γλυκιά η καρεκλιτσα και οι επιτροπές…..επ αμοιβή

 • Θα ήθελα να δω τη Βούλα αυτές τις μέρες. Που κρατιέται να μην απαντήσει που την κατηγορούν την καημένη. Που είναι τόσο καλή, τόσο ηθική, τόσο δίκαιη. Και μετά αναρωτιούνται γιατί οι μηχανικοί απαξιώνουν το ΤΕΕ.

 • Δεν είναι κατανοητά τα σχόλια από τη μεριά της ΔΚΜ. Εφόσον θέλησαν να πετάξουν απ’ εξω τον 2ο συνδυασμό η παράταξη κινήθηκε αναλόγως αυτόνομα. Και καλά έκανε τελικά. Ας δούμε και κάτι άλλο απο την αφανή θητεία του Κιάνα.

  • Ενω η χριστοπουλου που ηταν τοσα χρονια στο τεε εκανε πολλα.Ας γελασουμε μεσημεριατικα με τα αστεια που λες.

 • Καταφέρατε και κάνατε τον Κιάνα ήρωα, όλοι εσείς που δράσατε εκδικητικά, παρά τις δύο αδιαμφισβήτητες προσωπικές πρωτιές του, απέναντι σε όλο το σύστημα Αμανατίδη. Άλλωστε ο Μαυροματίδης το λέει παντού: Θα του τα πάρω όλα. Συγχαρητήρια, το καταφέρατε να τον συμπαθήσουν ακόμα κι αυτοί που ήταν αδιάφοροι απέναντί του.

 • Αγαπητοί σχολιαστές και τι θα θέλατε; Πήγαινε το σκηνικό για αποκλεισμό για ακόμη 5 χρόνια. Το Δυναμικό ΤΕΕ τι έπρεπε να κάνει, να καθήσει με σταυρωμένα χέρια να σας κοιτάει?

  Μετά θα λέγατε αχ μωρέ, γκρινιάζει πάλι η Βούλα, τι θέλει τώρα. “Χαμένη” ήταν ούτως ή άλλως. Και η ΔΚΜ παντού, καπελώνοντας ακόμη και την Νέα Πρόταση όπως και έκανε

 • Α ρε Μαυροματιδη ακομη δεν μπορεις να το ξεπερασεις αυτο με τον Κιανα.Σε εστειλε αδιαβαστο και δεν μπορεις να συνελθεις.Λυπαμαι που παρολο τον αγωνα που εκανες δεν τα καταφερες και παλι να τον ριξεις.Στα ματια των μηχανικων ο Κιανας ειναι ο νικητης γιατι αυτος βγηκε πρωτος.Δυο φορες ηττημενος.Περαστικα σας!!

 • Είμαι ΔΚΜ και καμαρώνω παρόλα τα λάθη της. Είμαι ΔΚΜ και καμαρώνω γιατί σκέφτεται όλους και όχι μόνο τους δικούς της όπως το ΠΑΣΟΚ που δεν πέφτει κοκαλάκι για άλλους.

  • Είσαι ΔΚΜ, το καταλάβαμε. Μένει να μας πεις αν εξαργυρωσες την “επιταγή” σου ή έμεινες με την προσδοκία.

 • Το ΠΑΣΟΚ-Σύριζα είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Με Περιφερειάρχη ΝΔ ήρθαν όλα τούμπα. Τα πάνω κάτω. Η ΝΔ αγναντεύει. Η ΝΔ τρώει τα παιδιά της. Είπαμε κοίτα και τους έξω από το σπίτι σου αλλά τα μέλη σου όχι μόνο δεν τα προστατεύεις αλλά μην τα χαστουκιζεις. Ελεος το παρακάνατε.Θα από τρελαθούμε στο τέλος.

 • Ας ανατρέψουμε εικοσιδυο χρόνια πριν τότε που μέσα σε ένα βράδυ ο Μαυροματίδης άρπαξε την αρχηγία από τον Συλίρη και άρχισε το μεγάλο μένος μεταξύ τους που είχε κουράσει όλους τους μηχανικούς. Ο ένας συνδιασμός απέναντι στο άλλον και με πολύ θυμό. Δεν θα πίστευα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα εσμιγαν μετά τις δηλώσεις του Συλίρη δημόσια ότι θα συνεχίσω τη συνεργασία με την ΔΚΜ και θύμωνε με τις δηλώσεις της Βούλας. Η δε Βούλα για το πόσο ανήθικη θεωρούσε αυτή τη συνεργασία και πόσο απαξίωνε τον αρχηγό της νέας πρότασης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι