Δήμος Εορδαίας: Διαγράμμιση των προς χρήση χώρων από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

16 Ιουλίου 2024
13:03

Έχοντας υπόψη το Β.Δ. ΦΕΚ Α΄171/20.10.1958, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και την υπ’ αρ. 130/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον «Κανονισμό κοινόχρηστων χώρων Δήμου Εορδαίας» (ΑΔΑ : ΩΜΔ1ΩΡ6-ΖΙΨ), επιτρέπεται, κατόπιν άδειας του Δήμου και σύμφωνης γνώμης της Αστυνομικής Αρχής, η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους χώρους που καθορίζονται με τον προαναφερόμενο Κανονισμό.

Ο Δήμος Εορδαίας θέλοντας να διευκολύνει :

1) τους επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην χωροθέτηση των χρησιμοποιούμενων τραπεζοκαθισμάτων καθώς και

2) το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών,

θα προχωρήσει σε διαγράμμιση των προς χρήση χώρων.

 

Παρακαλούμε για την συνεργασία των εμπλεκόμενων επιχειρηματιών για την ταχύτερη ολοκλήρωση των διαγραμμίσεων, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν εγκαίρως από το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου ανάλογα με τον προγραμματισμό του σχετικά με την περιοχή διαγράμμισης.

 

2 σχόλια

  • Η διαγράμμιση καλό είναι να γίνει. Το θέμα όμως είναι η εφαρμογή. Και επειδή βλέπω ότι ξεκινάτε με παρακάλια, δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν βλέπω γενικότερα να θέλετε να σπάσετε αυγά με κανέναν. Απλά να θυμάστε ότι όταν κάποιος δήμος δεν σπάει αυγά, ο πολύς κόσμος, που δεν μιλάει βλέπει, τα ζει, τα λούζεται και μονολογεί. Εδώ μου κλείνουν εντελώς πεζοδρόμια και πεζόδρομους, λες και είναι οικόπεδό τους, τι λέμε τώρα.. Ποιες γραμμμες… Όπως της λαϊκής; Που είναι όλοι ένα και δύο μέτρα μέσα στον πεζόδρομο;

  • Αφού τους αφήσατε ένα χρόνο να οργιάζουν με τις καταλήψεις πεζοδρόμων και πεζοδρομίων τώρα τους παρακαλάτε για τα αυτονόητα. Αραγες υπάρχει μητέρα με καρότσι ή άτομο με ειδικές ανάγκες σε αναπηρικό καροτσάκι που να μπορεί να διασχίσει την 25ης Μαρτίου από άκρη σε άκρη. Κρίμα για την κατάντια μας. Δεν ψηφίζουν μόνο οι μαγαζατορες ή απλά οι άλλοι που ταλαιπωρούνται είναι πολύ περισσότεροι δεν το καταλαβαίνετε επιτέλους. Κάντε μια πολύ όμορφη και προσβάσιμη για όλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι