Δήμος Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς τις νυχτερινές ώρες (Φωτογραφίες)

16 Ιουλίου 2024
13:04

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει τους δημότες ότι καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες, εργασίες συντήρησης στις διαβάσεις των πεζών, που βρίσκονται σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία εκτέλεσης των εργασιών, για την αποφυγή ατυχήματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και στήριξή σας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

3 σχόλια

  • Αλήθεια υπεύθυνος και αρμόδιος για την ενημερωση των πολιτών δεν υπαρχει;
    Φαίνεται ότι όλοι είναι πολλοί νέοι και δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες ενημέρωσης,οπότε για να μην τους κράξουν βγαίνει ένα δελτίο
    Κατάντια της υπευθύνων

  • Παρακαλώ στον κόμβο στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου …Μεθώνης από κάτω Ι.Μικρου και στην κάθοδο από Άγιο Δημήτριο …τα σημειώνω γιατί έχουν σβηστεί εντελώς …επίσης η πινακίδα στοπ στην Μικρού εκεί που είναι δεν την βλέπει κανείς.Παρακληση τώρα που έχει ζέστη όχι όπως την προηγούμενη φορά που έβρεχε και έβαφαν και άφησαν μισή την διάβαση στην .Μικρου.
    Το επόμενο μήνυμα στην Τροχαία και στους οδηγούς …ΔΕν σταματάει κάνεις οδηγός…απαίδευτοι και επικίνδυνοι και αναγωγοι.

  • Βάψιμο διαβάσεων που θα ξεθωριάσουν σε 1-2 μήνες, δείχνει την κατάντια της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ή μήπως επίτηδες τις βάφουν έτσι, για να τις ξαναβάφουν κάθε τόσο και να γίνεται τζίρος;;;;
    Κοκκαλιάρη, συμμάζεψε το μαγαζί!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι