Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με τον Υφυπουργό  Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη

18 Ιουλίου 2024
14:50
Κανένα σχόλιο

 

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, στο Δημαρχείο Καστοριάς  πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη και του Υφυπουργού Εθνικής  Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Τον Υφυπουργό συνόδευαν η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο  Διοικητής του Γ’ Σώματος Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης, ο Διοικητής του 15ου  ΣΠ Συνταγματάρχης Θωμάς Γεωργιάδης και τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο τον Δήμο Καστοριάς.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Υφυπουργό το επικαιροποιημένο υπόμνημα, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος αιτείται την παραχώρηση στρατοπεδικών εκτάσεων, προκειμένου  να διαμορφωθούν και να  αξιοποιηθούν επ’  ωφελεία των δημοτών. Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέτασε το υπόμνημα με ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τις προτάσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι