OΛΑ έτοιμα για την 16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου στους Φιλιππαίους Γρεβενών

18 Ιουλίου 2024
17:34

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την αφίσα της 16ης Πανελλήνιας Εξόρμησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου στους Φιλιππαίους Γρεβενών. Η εκδήλωση αυτή, που έχει γίνει πλέον θεσμός, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Γρεβενών.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Γρεβενών για την πολύτιμη υποστήριξή τους και τη συνεργασία τους στην οργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα τριήμερο γεμάτο αστρονομικές παρατηρήσεις, ενδιαφέρουσες διαλέξεις και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Ελάτε να μοιραστείτε την αγάπη σας για την αστρονομία και να ανταλλάξετε γνώσεις και εμπειρίες με άλλους ερασιτέχνες αστρονόμους από όλη την Ελλάδα.

Σας περιμένουμε όλους στους Φιλιππαίους Γρεβενών για μια μοναδική αστρονομική εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.astroexormisi.gr

Με εκτίμηση

 Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συλλόγου – Σιαμπανόπουλος Γεώργιος

2 σχόλια

  • Μπράβο στον σύλλογο. Πολύ καλή προσπάθεια και μακάρι να επιτευχθούν πλήρως οι στόχοι και οι προσδοκίες των διοργανωτών του. Μια απορία μόνο να εκφράσω.
    Στην αφίσα της διοργάνωσης δεν βλέπω καμιά ένδειξη του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.
    Δεν ζητήθηκε η συνδρομή του;
    Την αρνήθηκε;
    Τι ρόλο τέλος πάντων έχει το Orliakas Educational Astronomical Park Institute που διαθέτει;

  • Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
    Με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουμε το Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας τον Οκτώβριο στην Κοζάνη!
    Το Αστρονομικό Εκπαιδευτικό Πάρκο στον Όρλιακα…δυστυχώς εδώ και 18 χρόνια δεν έχει πάρει “σάρκα & οστά”
    Φέτος ξεκίνησε η κατασκευή του δρόμου και σταμάτησε…
    Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να ξανά ξεκινήσουν οι εργασίες!
    Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Σύλλογο Φίλων Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Σ.Φ.Ε.Α.Π.Ο. για περαιτέρω ενημέρωση και φυσικά μπορείτε να κάνετε εγγραφή στον σύλλογο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι