Kozan.gr: Κοζάνη: Χειρουργήθηκε κι είναι εκτός κινδύνου ο ανήλικος που μαχαιρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18/7

18 Ιουλίου 2024
21:14
Χειρουργήθηκε κι είναι εκτός κινδύνου ο 17χρονος ανήλικος που μαχαιρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18/7 (δείτε  εδώ), κοντά στην περιοχή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική  του Μαμάτσειου νοσοκομείου και φέρει τραύματα  στα πόδια και στο ενα χέρι με το σοβαρότερο εκ των τραυμάτων στο ένα πόδι.

 

 

3 σχόλια

  • Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για την φιλήσυχη πόλη μας και ο αστυνομικός διευθυντής πρέπει να σαρώσει όλες τις κάμερες ασφαλείας και γι’ αυτό το περιστατικό και το περιστατικό συμπλοκής νεαρών στον Άγιο Νικόλαο. Ασκεί λειτούργημα, δεν είναι δημόσιος υπάλληλος και αφορά τα παιδιά μας.

  • 17 χρόνε μιλά και δωστους ! Εάν βγει μια βόλτα η αστυνομία το βράδυ στα 1-2 νυχτερινά μαγαζιά 2-3 συμμορίες που ξεκίνησαν τις μαγκιές τους μαζεύει αλλά …….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι