kozan.gr: Η σούπερ γιαγιά του Instagram με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα

18 Ιουλίου 2024
23:00
Κανένα σχόλιο

Είναι η αγαπημένη γιαγιά πολλών Ελλήνων και όχι μόνο. Η σούπερ γιαγιά Σοφία, που είναι 94 ετών, έχει καθηλώσει τους  100 χιλιάδες (σχετική φώτο) ακολούθους της στο Instagram και στο TikTok. Μένει μόνιμα στις Η.Π.Α και έχει γίνει διάσημη μέσα από τα βίντεο που ανεβάζουν οι εγγονές της, για τον δυναμισμό της, το χιούμορ της και την αγάπη της για τη ζωή. Η ποντιακής καταγωγής γιαγιά Σοφία, δεν ξεχνάει ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πτολεμαΐδα, που επισκέπτεται συνήθως τα καλοκαίρια. Έτσι και φέτος λοιπόν, βρίσκεται στην αγαπημένη της Πτολεμαΐδα, μαζί με τις εγγονές της. Εμείς να της ευχηθούμε να είναι πάντα καλά, να μας προσφέρει όμορφες στιγμές και να επισκέπτεται την αγαπημένη της Πτολεμαΐδα πολλές πολλές φορές ακόμη.

Επισκεφτείτε το λογαριασμό της στο instagram

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι