Βασίλης Μπατιάνης: “Σπουδαία η διοίκηση της Κοζάνης με κακούς όμως συμβούλους – Αποξένωσαν την ομάδα από τον κόσμο – Ας βγουν επιτέλους να μιλήσουν επίσημα για το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα” (Βίντεο)

23 Ιουλίου 2024
07:04
Ο Βασίλης Μπατιάνης αντιπρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης τα Λιοντάρια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη την Κοζάνη κάνοντας  έκκληση στους διοικούντες να βγουν να μιλήσουν επίσημα για το τι σκέπτονται να κάνουν  από εδώ και πέρα Ας σεβαστούν τις αγωνίες μας όπως σεβαστήκαμε κι εμείς τον κόπο τους είπε.Με πικρία και αρκετό παράπονο τόνισε πως παρόλο που η σημερινή διοίκηση με πίκρανε στην αρχή της θητείας της  διώχνοντας με από κοντά της ενώ πήγα δίπλα τους  θέλοντας να βοηθήσω , εγώ συνέχισα να τη στηρίζω.
Τα Λιοντάρια ήταν είναι και θα είναι δίπλα στην Κοζάνη
Μια διοίκηση που κατάφερε να μας κάνει να ζήσουμε ένα όμορφο όνειρο βλέποντας την Κοζάνη να παίζει στη SL2 …Είχε όμως   κακούς  συμβούλους.
Αποξένωσαν τον Κοζάνη από τον κόσμο της
Εύχομαι από δω και πέρα να βρει γρήγορα το δρόμο της κι εμείς θα είμαστε πάλι δίπλα στην Κοζάνη.
Ακούστε αναλυτικά τι μας είπε  ο Βασίλης Μπατιάνης
matiesstasport.blogspot.com

10 σχόλια

  • Οι αυλικοί και οι κόλακες που εμφανίστηκαν ξαφνικά που είναι τώρα να την αναλάβουν Σαν αλεξιπτωτιστές εμφανίστηκαν Σαν λαγοί εξαφανίστηκαν

  • Όποιος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει σήμερα στην Κοζάνη απλά δε θέλει να καταλάβει Δε θέλουν άλλο να ασχοληθούν αλλά δε θέλουν και να διαλυθεί η ομάδα στα χέρια τους Και ψάχνουν πως και πως να την σπρώξουν .

  • Αυτός ο Τσακιρίδης ρε παιδιά που έπαιξε στην ομάδα δεν νοιώθει ότι πρέπει να βγεί και να πεί κάτι στους φιλάθλους ;Κανένας δεν έχει το δικαίωμα όσα χρήματα και να βάλει να κρατά αυτή την στάση. Απαράδεκτοι όλοι τους..

  • Φαίνεται ότι υποβόσκει χάσμα μεταξύ αυτών που θα κληθούν αν παραμείνουν διοίκηση να βάλουν εξ ιδίων τα χρήματα που θα χρειασθούν και εκείνων που δήθεν ενδιαφέρονται για την ομάδα αλλά θα απέχουν χρηματικά και θα συμμετέχουν μόνο με ανακοινώσεις
    Και για να υπάρξει βάση συζήτησης
    Ποια είναι η πρόταση των
    Έχουν να προτείνουν εναλλακτική λύση ;
    Αν ναι γιατί δεν την προτείνουν;
    Αν οχι τότε είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν οσό κακό και αν ακούγεται αυτούς που θα βάλουν τα χρήματα που χρειάζονται αν παραμείνουν

  • Είχαν σηκώσει ψηλά τον αμανέ και με την συμπεριφορά τους απωθουσχν τον κόσμο Αλήθεια τώρα που πήγαν όλοι αυτοί ;

  • Βασίλη Μπατιάνη θέλεις ή δεν θέλεις να καταλάβεις τί γίνεται μας έχουν γραμμένους κανονικά. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι