kozan.gr: Στην αγορά ακόμη 20 απινιδωτών και κουτιών φύλαξης εξωτερικού χώρου προχωρά η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

23 Ιουλίου 2024
08:11

Στην αγορά ακόμη 20 απινιδωτών και κουτιών φύλαξης εξωτερικού χώρου προχωρά η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Πρόκειται για απινιδωτές που θα τοποθετηθούν σε πολιτιστικούς & αθλητικούς συλλόγους καθώς και σε κοινότητες της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, οι οποίοι/ες δεν είχαν συμπεριληφθεί στην κατανομή/διανομή των πρώτων 120 απινιδωτών, που είχαν διατεθεί από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Η δαπάνη για τη συγκεκριμένη προμήθεια ανέρχεται σε 30.ο00 ευρώ (με το ΦΠΑ). Nα σημειωθεί πως υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον 30 αιτήματα, από φορείς – συλλόγους κτλ., για απινιδωτές, με την πρόθεση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, έως το τέλος της πενταετίας, να είναι η προμήθεια,  με νέους διαγωνισμούς, κι άλλων  απινιδωτών με στόχο να φτάσουν συνολικά τους 500 που θα έχουν αγορασθεί και διανεμηθεί όπου υπάρχει ανάγκη.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Καλή η αγορά των απινιδωτων αλλά μήπως θα έπρεπε να προβλέψουν οτι για να τον χρησιμοποιήσει κάποιος θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένος και να γνωρίζει ? Δεν θα έπρεπε να κάνουν κατι για να ενημερώσουν τον κοσμο τι κανει αυτό το μηχάνημα? Οτι δεν είναι παιχνίδι και οτι κάποιος θα πρέπει να το ελέγχει σε μικρά χρονικά διαστήματα?

  • ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΑΝ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?? ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ Ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ???ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ .

  • ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΙΝΙΔΨΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?? ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ?? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι