Σχόλιο αναγνώστη στο Kozan.gr: Κοζάνη: Τι συμβαίνει με τη αφισορύπανση;

24 Ιουλίου 2024
14:04

Γεια σας,
σήμερα περπατώντας στον πεζόδρομο του Αργίλου είδα το συγκεκριμένο μπανερ. Η συναυλία έχει γίνει στις 8 Ιουλίου και αυτό ειναι ακόμα εκεί 16 μέρες μετά. Επίσης και σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη παρατήρησα ότι πλέον βάζουν στους στύλους μπανερ και αφίσες για να διαφημίσουν συναυλίες και θέατρα και πολλές παραμένουν εκεί για μέρες προκαλώντας αφισσορυπανση.

Κάποτε θυμάμαι ότι ο Δήμος το απαγόρευε αυτό κι ειδικά η δημοτική αστυνομία και υπηρεσία καθαριότητας τα κυνηγούσαν και τα κατέβαζαν βάζοντας μάλιστα και πρόστιμα. Ειδικά ένα κόμμα το είχαν ταράξει στα πρόστιμα.

Ηθελα να ρωτήσω αν άλλαξε ο κανονισμός καθαριότητας ή μήπως η νέα δημοτική αρχή κάνει τα στραβά μάτια, ειδικά ο αντιδήμαρχος που ειναι υπεύθυνος και για την υπηρεσία καθαριότητας και για την δημοτική αστυνομία.

9 σχόλια

  • ΔΕΣΜΕΥΣΗ 1.00Ο ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΟΥΝΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ,,,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ , ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑ 500…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ

  • Θα γυρισθει εκεί κινηματογραφική τά βία σύντομα οπότε πρέπει ο δρόμος να μην είναι κενός
    Άλλωστε και οι ίδιοι ειδικεύονται
    Υπομονη

  • Εδώ έχουν ακόμα πινακίδες που σε οδηγούν στης παλιές σχολές του πανεπιστημίου εσένα σε πείραξε η άφησα, στο κάτω κάτω της αφήνουν επίτηδες να τους θυμίζει το γλέντι στο πρώτο τραπέζι πίστα.

  • Σε αλλους Δημους μπαινουν προστιμα τηρειται ο νομος δεν υπαρχει αναρχια. Μην ξεχνας αυτην η συναυλια εν μερη μιση ηταν του Δημου.

  • Υπάρχει παντού μια κατάσταση χωρίς κανέναν έλεγχο και χωρίς καμία κλήση ή πρόστιμο. Αυτή είναι η διάθεση του δήμου πλέον άρα ο καθένας κάνει ότι θέλει. Καλά να πάθουμε. Εμείς τους ψηφίσαμε

  • Μην δημιουργειται θεμα οτν δεν πρεπει τοσα προβληματα εχει η πολη και αυτος ο φουκαρας γιατι φουκαρας ειναι ειδε τις αφισσες στις κολωνες

    • Φουκαράς και τρολακι εισαι εσυ που τα δεχεσαι ολα αμασητα και μας λες κιολας οτι εχει σοβαρα προβληματα ο Δημος. Αυτος καλα εκανε και το εγραψε. Αυτοι δεν ασχολουνται ουτε με τα σοβαρα ουτε με τα ευκολα. Βαζεις στοιχημα οτι θα το κατεβασουν τωρα αμέσως?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι