Αιανή: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Αλεξάνδρου Βρεττάκου, με τίτλο «ΜΥΘΟΒΡΑΧΙΕΣ» (Φωτογραφίες)

26 Ιουλίου 2024
15:46
Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2024, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Αλεξάνδρου Βρεττάκου, με τίτλο «ΜΥΘΟΒΡΑΧΙΕΣ».

Ο καλλιτέχνης αφού παρουσίασε το έργο του, ξενάγησε το κοινό στην έκθεση, το οποίο έδειξε έντονο ενδιαφέρον και θαυμασμό, προκαλώντας εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τη δημιουργική διαδικασία και το εικαστικό αποτέλεσμα της μοναδικής και ενδιαφέρουσας αυτής σειράς φωτογραφικών έργων.

Η έκθεση θα παραμείνει στο μουσείο για ένα χρόνο, ενώ θα είναι επισκέψιμη καθημερινά, κατά της ώρες λειτουργίας του μουσείου (8:30-15:30).

Ένα σχόλιο

  • Ετσι. Να κρατήσει η έκθεση κανένα χρόνο ακόμη μπάς και καταλάβουμε τι θέλει να πει ο…..ποιητής .
    Μυθοβραχιες ???? Ναι θκασ’ ναι θκαμ’…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι