kozan.gr: Με τη συναυλία του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού και τους εξαιρετικούς Μανώλη Χατζημανώλη και Πωλίνα Μανδραλή να τραγουδούν ένα δικό τους τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα των Τεμπών ξεκίνησε η φετινή γιορτή Ροδακίνου στο Βελβεντό, το βράδυ της Παρασκευής 26/7 (Βίντεο)

27 Ιουλίου 2024
09:21

 

Με τη συναυλία του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού και τους εξαιρετικούς Μανώλη Χατζημανώλη και Πωλίνα Μανδραλή να τραγουδούν ένα τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα των Τεμπών ξεκίνησε η φετινή γιορτή Ροδακίνου στο Βελβεντό, το βράδυ της Παρασκευής 26/7. Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ ακολούθησαν κι άλλα υπέροχο τραγούδια, που συνόδευσε η χορωδία του ΜΟΒ, στη συναυλία που είχε τίτλο «Τόσα καλοκαίρια…»

3 σχόλια

  • Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή για όλους μας! Η συμμετοχή και η υποστήριξη του κόσμου απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη μας για τον πολιτισμό και τις τέχνες. Ωστόσο, θα ήθελα να εκφράσω μερικές σκέψεις σχετικά με τις ομιλίες που εκφωνήθηκαν στην εκδήλωση. Παρατήρησα ότι οι ομιλίες δεν ήταν προσεγμένες και περιλάμβαναν σημεία που θα μπορούσαν να είχαν διατυπωθεί διαφορετικά ή να είχαν αποφευχθεί εντελώς. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι σε εκδηλώσεις με την παρουσία και ξένου κοινού οφείλουμε να παρουσιάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αναδεικνύουμε το επίπεδο μας.Οι δηλώσεις που έγιναν δεν κατάφεραν να το επιτύχουν αυτό, γεγονός που δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό επίπεδο και την αξία της κοινότητάς μας. Ελπιζω στο μέλλον να επιδείξουμε μεγαλύτερη προσοχή και να διασφαλίσουμε ότι οι δημόσιες ομιλίες και παρουσίες μας θα είναι αντάξιες της φήμης και του πολιτιστικου μας επιπέδου.

  • Να κάνεις παιδί, να το μεγαλώσεις, να τον βοηθήσεις να σταθεί στα πόδια του και να στο σκοτώσουν σε ατύχημα με το δημόσιο τρένο. Ποιος μπορεί να το συγχωρήσει αυτό; Όλοι αυτοί που ευθύνονται για τα 157 θύματα των Τεμπών αλλά πρέπει να περάσουν από την εγκόσμια και τη θεία δίκη. Μόνο αυτό και τίποτε άλλο.

  • Κρίμα που δεν υπήρχε ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω ίντερνετ ώστε να καταφέρουν να την παρακολουθήσουν οι απανταχού Βελβεντινοι κι όχι μόνο. Υπάρχει δυνατότητα η εκδήλωση να ανέβει σε κανάλι στο YouTube ή κάπου αλλού;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι