Επισκεφτείτε σήμερα το κατάστημα CANDIA στην Κοζάνη, στην οδό Σμύρνης 25 και ανακαλύψτε από κοντά την εμπειρία ύπνου CANDIA – Προλάβετε απίθανες προσφορές

27 Ιουλίου 2024
10:22
Κανένα σχόλιο

 

Προλάβετε το καλύτερο COMBO Offer του καλοκαιριού στην CANDIA, αφού επιλέγοντας το στρώμα που ταιριάζει στο σωματότυπό σας και άλλα δύο διαφορετικά προϊόντα ύπνου, κερδίζετε 30% έκπτωση.

Η CANDIA είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που λάνσαρε το Σύστημα Εύρεσης Ιδανικού Στρώματος. Κάνοντας χρήση της βάσης δεδομένων της CANDIA, με μετρήσεις που έχουν γίνει σε αντίστοιχους σωματότυπους, αποφεύγετε μια τυχαία επιλογή στρώματος. Αρκεί μόνο να ακολουθήσετε τα βήματα στο idanikostroma.candia.gr για να βρείτε σε μόλις 3’ το καλύτερο στρώμα για εσάς, σύμφωνα με τον σωματότυπό σας και τις συνήθειες ύπνου.

Συνδυάστε το ιδανικό σας στρώμα με άλλα δύο διαφορετικά προϊόντα ύπνου, όπως κρεβάτι, ανώστρωμα, προστατευτικό ή μαξιλάρια και φτιάξτε το δικό σας combo για να κερδίσετε 30% έκπτωση στη συνολική αγορά!

Ενδεικτικά πακέτα προσφοράς:

COMBO MALIA: Διπλό στρώμα MALIA από τη συλλογή Essential (160×200 cm), δύο μαξιλάρια LUX MEDIUM και βαμβακερό προστατευτικό κάλυμμα SMOOTH, μόνο 417€!

COMBO APOLLONIA: Διπλό στρώμα APOLLONIA από τη συλλογή Principal (160×200 cm), δύο μαξιλάρια LUX MEDIUM και βαμβακερό προστατευτικό κάλυμμα SMOOTH, μόνο 427€!

COMBO ACANTHUS: Διπλό στρώμα ACANTHUS από τη συλλογή Principal (160×200 cm), δύο μαξιλάρια LUX MEDIUM και βαμβακερό προστατευτικό κάλυμμα SMOOTH, μόνο 532€!

COMBO ASSOS: Διπλό στρώμα ASSOS από τη συλλογή Principal (160×200 cm), δύο μαξιλάρια LUX MEDIUM και βαμβακερό προστατευτικό κάλυμμα SMOOTH, μόνο 621€!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι