Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για το έργο εγκατάσταση φ/β στις κατοικίες της Ακρινής

31 Ιουλίου 2024
14:09

Συνάντηση εξειδίκευσης και προσδιορισμού των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου «Εγκατάσταση και κατασκευή φωτοβολταϊκών στις κατοικίες της Τοπικής Κοινότητας Ακρινής» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ακρινής Γιώργος Αντωνιάδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Αθανασιάδης, ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Κοζάνης Δημήτριος Λιάνας και στελέχη της Εταιρείας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τμήμα της συνολικής πρότασης για την Ακρινή. Το επόμενο διάστημα και μέσα στον Αύγουστο θα έχουν προσδιοριστεί θέματα όπως: προϋπολογισμός απαιτούμενων έργων ΔΕΔΔΗΕ, προϋποθέσεις, χρονοδιάγραμμα, συνολικό κόστος και τρόπος χρηματοδότησης, υποβολή πρότασης.

Θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους της Ακρινής.

 

 

3 σχόλια

  • Πρέπει να κάνουν μελέτη για όλα τα χωριά εκεί. Είναι ντροπή κύριε περιφερειάρχη να μην συμπεριλαμβάνεται και άλλα χωριά μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι μόνο η Ακρινή που είχε θέμα και άλλα χωριά έχουν θέματα λίγα μόλις λεπτά από την ΔΕΗ. Ξυπνήστε και πατήστε πόδι όλα τα μπουτσακια.

  • Ο κύριος Κοκκαλιαρης αλλά υποσχέθηκε και άλλα κάνει για τά πανυγηρια είναι. Ο περιφερειάρχης να κοιτάξει να συμπεριλάβει και άλλα χωριά στο πρόγραμμα δεν υπάρχει μόνο η Ακρινή στον Ελλησπόντο αλλιώς νά μήν ξανά πατήσει το πόδι του στον Ελλησπόντο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι