Πέντε ρωγμόμετρα τοποθετήθηκαν στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων

3 Αυγούστου 2024
17:01
Την 01/08/2024 και μετά από οπτική επιθεώρηση, τοποθετήθηκαν τελικά πέντε ρωγμόμετρα, τρία στα άκρα του προβόλου Μ5-2 και δύο στα άκρα του προβόλου Μ4-2 υπό τις οδηγίες του επιστημονικού υπεύθυνου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθηγητή κ.Κατάκαλου Κωνσταντίνου και σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Επίσης πραγματοποιήθηκε οπτική επιθεώρηση στα άκρα του προβόλου Μ6-2 στο οποίο έλαβε χώρα η τοπική ενίσχυση τον Οκτώβριο/2023 και υπήρχαν εγκατεστημένα ήδη δύο ρωγμόμετρα.


3 σχόλια

  • Παντως θα ηταν πολυ ενδιαφερον να γινοταν κατι σαν ντοκυμαντερ απο την πρωτη στιγμη των παρεμβασεων στη γεφυρα επειδη δε συμβαινουν συχνα τετοιου ειδους εργασιες.

  • Σε πόσες φάσεις θα ελεγχθεί η γέφυρα; Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον πρώτο πρόβολο, πόσα χρόνια έχουν περάσει; Ακόμη ΔΕΝ έχουν οι “υπεύθυνοι” ακριβή εικόνα, ακόμα μετράμε ρωγμές και ρηγματώσεις, ακόμη δεν έχουμε τα πρωτογενή δεδομένα ώστε να ξεκινήσει η μελέτη σωστά, ακόμα δεν ξέρουμε τι κόστος θα έχει η συνολική επισκευή της γέφυρας και αν θα είναι οικονομικά βιώσιμη η επισκευή της….
    Γενικά, ψαχουλεύουμε στα τυφλά και παράλληλα ο κοσμάκης περνάει από εκεί πάνω……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι