Aναγνώστης του kozan.gr καταγγέλει την κακή κατάσταση που επικρατει στο Δημοτικό Παρκινγκ Κοζανης στην Πλατεία Συντάγματος (Φωτογραφίες)

3 Αυγούστου 2024
18:47
Aναγνώστης του kozan.gr καταγγέλει την κακή κατάσταση που επικρατει στο Δημοτικό Παρκινγκ Κοζάνης στην πλατεία Συντάγματος. Όπως σημειώνει, στέλνοντας και σχετικές φωτογραφίες: “Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό πάρκινγκ. Έχει ένα μήνα χαλασμένη η γκαραζόπόρτα“. Κι άλλες φορές τα kozan.gr  έχει αναδείξει αντίστοιχα θέματα στο συγκεκριμένο χώρο (όχι  μόνο τώρα) γεγονός που αποδεικνύει  πως, πολύ κακώς, υπάρχει  γενικότερα  μια απαξίωση κι έλλειψη ενδιαφέροντος και δεν χωρουν δικαιολογίες ούτε μπορεί  να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.  Σεβασμός στους συμπολίτες  μας που πληρώνουν για να τους προσφέρονται αυτά που υποτίθεται πρέπει  να τους παρέχονται.

5 σχόλια

  • Το ένα μέρος με την παράθεση φωτογραφιών καλύφθηκε έπρεπε να βγει και ένα δελτίο τύπου για να αντιληφθούν οι ιθύνοντες του Δήμου πως γίνονται τα έργα
    Κατά τα άλλα τα εργοτάξια δουλευουν

  • Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο parking λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας σε ισχύ. Δεν γνωρίζω αν κατάφεραν να το εκδώσουν. Στη ζωή ότι δίνεις, παίρνεις! Πάντως με 35€ τον μήνα και να έχουν και απαιτήσεις από πάνω οι χρήστες του parking, το λες και ανέκδοτο!

    • Μα εάν ένας χώρος δεν πληροί τις προδιαγραφές τότε έπρεπε ο δήμος να πληρώνει τους χρήστες πάρκινγκ και όχι το αντίστροφο. Παρεμπιπτόντως αγνοούσα την ύπαρξη δημοτικού πάρκινγκ. Εύγε στον δήμο μας!!

  • Έργο εποχής Κουκουλόπουλου δήμαρχου, Μαλούτα αντιδήμαρχου. Δομικό έργο που δεν άντεξε ούτε 25 χρόνια. Ποιος ήταν ο μελετητής, ποιος ο εργολάβος, ποιος έκανε επίβλεψη, γιατί ο Δήμος το παρέλαβε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι