Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: ‘Έγκριση Χρηματοδότησης Διαπιστευμένου Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2024″

5 Αυγούστου 2024
12:53
Κανένα σχόλιο
Στο πλαίσιο της πρόσκλησης 2024 του Προγράμματος Erasmus+, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού (ΙΚΥ) ενέκρινε την επιχορήγηση του ποσού των 203.645,00 ευρώ για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, στην οποία έχει χορηγηθεί η Διαπίστευση Erasmus+ στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης για το διάστημα 2021-2027. Το ποσό αυτό έχει εγκριθεί για την υλοποίηση του Διαπιστευμένου Σχεδίου με κωδικό αριθμό 2024-1-EL01-KA121-SCH-000235968 που εντάσσεται στη Βασική Δράση 1 του τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης και έχει ως θέμα την “Προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης στις σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας”.

 

Το συγκεκριμένο Διαπιστευμένο Σχέδιο μαθησιακής κινητικότητας περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες:

Μαθήματα και κατάρτιση (courses and training)

Παρακολούθηση εργασίας (job shadowing)

Κινητικότητα μαθητών (group mobility of school pupils)

Αναθέσεις καθηκόντων διδασκαλίας (teaching assignments)

Η αρχική χρονική διάρκεια του εγκεκριμένου Σχεδίου μαθησιακής κινητικότητας είναι 15 μήνες.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι