kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αντιδήμαρχοι που ενοχλούνται

6 Αυγούστου 2024
08:41

 

Υπάρχουν Αντιδήμαρχοι  στη Δημοτική Αρχή του Γ. Κοκκαλιάρη που επιδιώκουν τη συνεχή  επικοινωνία με τους πολίτες, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης, δείχνοντας υπερβάλοντα ζήλο να τους εξυπηρετήσουν αλλά κι Αντιδήμαρχοι που ενοχλούνται όταν πολίτες τους τηλεφωνούν, στον προσωπικό τους αριθμό, για θέματα αρμοδιοτήτων τους και μάλιστα σε ώρες όχι ακατάλληλες, προφανώς όταν – οι πολίτες – έχουν απηυδήσει και δε βρίσκουν λύση στο πρόβλημά τους.  Αυτοί οι Αντιδήμαρχοι της δεύτερης κατηγορίας, που θέλουν να δείχνουν κοινωνικοί κι επικοινωνιακοί και μάλιστα, στην αρχή, διαμήνυαν ότι το τηλέφωνό τους θα είναι πάντα “ανοιχτό” σε όποιον/α τους χρειαστεί, μάλλον πολύ γρήγορα απέκτησαν θεσμικά κουσούρια που παραπέμπουν σε  συμπεριφορές που δε συνάδουν με το λαοφιλή προφίλ το οποίο, υποτίθεται, πρεσβεύουν.

Η Χύτρα

 

13 σχόλια

  • Το ρουσφέτι είναι διαχρονικό , παλιά τέχνη , μέχρι που μια μέρα ξεφτιζει και παύει να αποδίδει , μετά έρχεται η κόπωση του αιρετού , η αλαζονεία και η έπαρση με τελικό αποτέλεσμα το μαύρισμα στις επόμενες εκλογές.

  • Ακόμα χαίρονται για τις εκλογες πάνε στα πανηγύρια το παίζουν σπουδαιοι και ο κόσμος ακούει τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις τους. Όταν δούνε σε λίγο καιρό όταν αυτά που υπόσχονται δεν γίνονται θα κόψουν τα πολλά πολλά με τον κόσμο και θα αρχίσει η γιουχα!!!

  • Άνθρωποι σέ λάθος θέσεις όπως πάντα για ακόμα μια φορά φάνηκαν λίγοι όλοι τους. Το ρουσφέτι πάει σύννεφο και και ποντάρουν μόνο σε σταυρούς για την επόμενη φορά. Μία ελπίδα είχαμε μήπως και αλλάξουμε κάτι αλλά και αυτοί αποδείχθηκαν λίγοι και ανίκανοι το λέω γιατί τους στήριξα. Με την ελπίδα να αλλάζαμε κάτι σε αυτόν τον τόπο. Κρίμα.

  • Καλά κάνουν και πάνε στα πανηγύρια πολύ καλά κάνουν που έρχονται πολύ κοντά στον κόσμο… Εμένα ένα με ενδιαφέρει να είναι σοβαρή και αποτελεσματική στο έργο τους με προγραμματισμό αξιοκρατικο και δημοκρατικο και όχι όπως παλιά. Θέλω νέο τρόπο λειτουργίας όχι με κολιτους και ημετέρουσους!!!!! Με όλους μαζί όχι διακρίσεις για έναν Δήμο με τούς πολίτες για τους πολίτες…

  • Υπάρχουν συνήθως ανεγγεφαλοι πολίτες που πριν απευθυνθούν στις υπηρεσίες απευθύνονται στην πολιτική ηγεσία που συνήθως είναι άσχετοι απλώς δείχνουν πως προσπαθούν να λύσουν προβλήματα.

  • Και είμαστε ακόμη στο πρώτο επτάμηνο
    Δυστυχώς,σε κανένα χρόνο τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα
    Καληνύχτα Κοζάνη

  • Καλά κάνουν. Είναι χαζοί γιατί την θέση νο1 την έχει ο λογιστής. Ξέρεις τι είναι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ να βγάζεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

  • Ακόμα νωρίς είναι έχουμε ακόμη 4,5 χρόνια όλα θα τα διορθώσουν. Ζήτησαν λίγοι ανοχή ,τώρα ξεκίνησαν είπαν έχουμε καιρό άσε που δεν έχουν χρήματα, ψάχνουν να βρουν και όταν τα βρουν οι αλλαγές θα γίνουν πολύ γρήγορα. Τα χωριά θα αλλάξουν όψη. Τουλάχιστον αυτό λένε στο κόσμο οι δημοτικοί και αντιδήμαρχοι περιμένετε λίγο, εδώ τόσα χρόνια τίποτα δεν έγινε και εσείς θέλετε να τα αλλάξουν όλα σε 6 μήνες. Τους ψηφίσαμε και τώρα θα τούς περιμένουμε. Υπομονή λίγο ακόμα.

    • Εσύ μάλλον είσαι από αυτούς στους οποίους απαντάνε στα τηλέφωνα.
      Θα βρουν λεφτά,θα αλλάξουν τα χωριά,θα κάνουν κάτι,θα,θα ,θα…
      Γιατί δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ, αυτό πρέπει να σου έχουν πει πολλές φορές,χαχαχχα
      Όσο θα περνάει ο καιρός και το παλιό ΤΙΠΟΤΑ θα είναι κάτι σε σχέση με το πραγματικό δικό τους ΤΙΠΟΤΑ,τότε θα καταλάβεις τι κακό συνέβη στον Δήμο Κοζάνης ,που ψήφισες αυτά τα άτομα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι