kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τους “κούφανε”…

6 Αυγούστου 2024
08:59

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και συγκεκριμένα στη συζήτηση για το Πρόγραμμα “Απόλλων”,  που έχει ως στόχο τη μείωση του ενεργειακού κόστους των ευάλωτων νοικοκυριών, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β’ βαθμού, των Τοπικών και Γενικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων, των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης και των διαδόχων τους.ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης, Π. Ματιάκης, αφού εκ των προτέρων ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει το θέμα (όπως κι έγινε) αμέσως μετά χαρακτήρισε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ως απάτη. Τώρα πως μπορείς να ψηφίζεις κάτι που προηγουμένως έχεις χαρακτηρίσει ως απάτη, δείχνει, τουλάχιστον, έλλειψη σοβαρότητας.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Το Πρόγραμμα “Απόλλων” δεν έχει ως στόχο τη μείωση του ενεργειακού κόστους, αλλά τη διασφάλιση πως θα βρεθεί πελατεία σε σταθερές τιμές για συγκεκριμένα έργα, που θα ανήκουν σε συγκεκριμένους ομίλους. Αν οι Δήμοι κάνουν μόνοι τους και με αυτεπιστασία τα έργα, θα έχουν πολύ καλύτερες τιμές!

  • Τζάμπα μάγκας και αυτός όπως και οι άλλοι της δημοτικής αρχής, νομίζουν ότι είναι σε καφενείο και λένε εξυπνάδες. Αν είναι απάτη να μην το ψηφίσει, είναι και πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ τρομάρα του.

  • Και να φανταστείτε ότι αυτούς τους ανθρώπους εγώ τούς στήριξα πόσο πιωμένος ήμουν. Κρίμα κύριε Δήμαρχε για τούς ανθρώπους που επιλέξατε να συνεργάστηκε πολύ κρίμα άμα συνεχίστε αυτό θα είμαστε απέναντι σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι