Εύα Αραμπατζή: “Μέχρι στιγμής αυτό που βλέπουμε είναι ο καθένας να καταλαμβάνει ο,τι θέλει”

8 Αυγούστου 2024
14:45

Η Εύα Αραμπατζή, συντονίστρια της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», με αφορμή άρθρο του Αντιδημάρχου Γ. Ιωαννίδη (δείτε  εδώ) γράφει:

Απόσπασμα από  σημερινό άρθρο  του Γ. Ιωαννίδη:

“Ο στόχος της δημόσιας διοίκησης σε όλους τους βαθμούς, οφείλει να είναι αυστηρά ελεγκτικός ως προς την εύρυθμη λειτουργία της εμπορικής και κυρίως της ανταγωνιστικής αγοράς, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στρεβλώσεις και ανισότητες, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα να αναπτυχθούν οικονομικά, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, υπεραξία για τον τόπο αλλά και έσοδα για το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση.”

Μετά από τη σημερινή ανάρτηση του Αντιδημάρχου Κοζάνης κ. Γ. Ιωαννιδη, περιμένουμε να τηρηθεί αυστηρά, όπως ο ίδιος λέει, μεταξύ άλλων και ο κανονισμός για τα τραπεζοκαθισματα στον κεντρικό πεζόδρομο, των 90 εκατοστών εύρους κατάληψης. Γιατί μέχρι στιγμής αυτό που βλέπουμε είναι ο καθένας να καταλαμβάνει ο,τι θέλει.

 

11 σχόλια

  • Κύρια Εύα αυτό σας πείραξε ο συνδυασμός σας πέρασε και δεν ακούμπησε και ευχόμαστε να μην ξαναπεράσει οποιοσδήποτε άλλος εκτός εσείς…..

    • Λάκη….αχ Λάκη….. Πολύ εύκολα ξεχνάς. Ι Γιάννης που ήταν τότε;;;; Μια χαρά στα λέει, και μακάρι να ήταν όλοι σαν το Λευτέρη….

  • Ο κ Ιωαννίδης καλά θα κάνει να θυμάται κρατιστον το σιγαν του λαλειν
    Το μόνο που έχει καταφέρει να αποδείξει μέχρι σήμερα με την ενασχόληση του στα δημόσια πραγματα είναι ότι ποτέ δεν κατάφερε να ισοσκελισει τουλάχιστον αυτά που λέει με αυτά που κανει

  • Ο Ιωαννίδης δοκιμάστηκε κι αποδείχθηκε σκέτη καταστροφή για την Κοζάνη. όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας, πλέον “δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί!” Και το ίδιο και η Κίνηση που έκανε την Κοζάνη Τόπο Να ΜΗ Ζεις …

    • Πονηρικές αλλού.
      Στελέχη της δημοτική σκίνησης κατέχουν σήμερα αντιδημαρχίες στον δήμο Κοζάνης. Επομένως η διοίκηση του Κοζάνη τόπος να ζεις χαρακτηρίζεται πετυχημένη.
      Τώρα η χρήση τις φράσεις του Κουτσογεωργα καθώς και το ύφος αυτής χρησιμοποιείται μάλλον απο δεξιούς αποτυχημένους.

  • Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη θέση σας για την έλλειψη περιφερειακού δρόμου στην πόλη από την οποία για να πάω από τον Κρόκο οπουδήποτε εκτός από την Κοζάνη θα πρέπει να περάσω μέσα από την Κοζάνη.
    Θα ήθελα επίσης να ακούσω τη θέση σας για την παντελή έλλειψη θέσεων στάθμευσης στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο επειδή για να το επισκεφτώ από τον Κρόκο με τα πόδια μου πέφτει λίγο μακριά. Αν δεν μου κάνετε γνωστή τη θέση σας σε αυτά τα δύο θέματα θα σας κάνω γνωστή εγώ τη δική μου θέση για το ποιοί είστε και γιατί καμιά φορά δεν πρόκειται να κερδίσετε τις εκλογές.

      • Εγώ θέλω τις θέσεις της Κίνησης για τον περιφερειακό και τις θέσεις στάθμευσης στο Μαματσειο, είμαι σαφής
        Τα προεκλογικά κατεβατα, τα δήθεν προγράμματα, είναι για ναχουμε να λέμε. Τέλος πάντων οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, ζουν στον δικό τους κόσμο. Θέσεις δεν έχουν και οι άλλες παρατάξεις για άλλον λόγο. Το πολιτικό κόστος των απαλλοτριώσεων.

      • Ευτυχώς γιατί τους ανυπαρκτους δρόμους θα τους έκαναν πεζόδρομους και θα μας ζητούσαν να κυκλοφορούμε με ποδήλατα. Ευτυχώς ευτυχώς ευτυχώς!!!

  • Ο συνδυασμός σας, είναι το απότοκο του άλλοτε εξαιρετικά λίγου Λευτεράκη με τους μισόχαζους συνδαιτημόνες του, έτσι; Σαν να μην υπάρχετε είστε. Με τα τίποτα για υποψήφιους που είχατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι