Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης στο έργο της Πλατείας Λασσάνη – Επίσκεψη στους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής (Φωτογραφίες)

10 Αυγούστου 2024
21:04

Στους καταστηματάρχες της Πλατείας Λασσάνη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024 ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Κώστα Βόμβα (Τεχνικών Έργων) και Κώστα Κουρού (Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών) καθώς και από τους Δημοτικούς Συμβούλους Δημήτρη Μάστορα και Κυριάκο Τσανακτσίδη.

Κατά τη διάρκεια των σημερινών απευθείας επαφών με τους δημότες, ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αρχή στην έγκαιρη και ορθή υλοποίηση των εργασιών της ολικής ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής, ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους πολίτες, για την κατανόηση και στήριξή τους.

Παράλληλα, άκουσε από κοντά και με προσοχή όλα τα ζητήματα που του έθεσαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται πέριξ της Πλατείας, καταγράφοντας θέσεις, προτάσεις και απόψεις, μέσω της ανοιχτής και άμεσης επικοινωνίας που είχε με τον κόσμο.

 

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

12 σχόλια

  • Έτσι μπράβο
    Επανήλθε η εκτέλεση έργων με την φωτογραφία και το δελτίο τύπου,με την επάνοδο των σρμοδιων
    Δεν βλέπουμε όμως τα άλλα απαραίτητα εργαλεία των έργων
    Πετάει η ομαδα

    • Αλλά και οι Κοζανίτες κοιμούνται βαθειά .
      Ανύπαρκτοι .

      Τέτοιοι είστε τέτοιος Δήμαρχος σας πρέπει !!

      Καληνύχτα !!

  • Δήμαρχε

    Καταργείς 145 θέσεις στάθμευσης με την ανάπλαση της Πλατείας Λασσάνη και
    των γύρο δρόμων και θα μας ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ αλλά και τα σπίτια !!!!

    Δήμαρχε

    που θα παρκαρουν οι πελάτες μας , εμείς αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής ::

    ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ !!

    ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ , ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ,

    ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ και τις θέσεις που καταργείς .

    ήδη την άλλαξες στην οδό Πολυζούλη όπου από λάθος η μελέτη ΄έκλεινε μιά
    πιλοτή πολυκατοικίας !!!

      • Και ποιος τον αποτρέπει τον γνωστο ιδιοκτήτη του παρκινγκ απτο να μην ανεβάσεις τις τιμές τωρα που λογικα θα υπαρχει μεγαλύτερη ζήτηση; Ρε δε πατε καλα. Δε πατε καθολου καλα ομως. Σε οποια πολη κι αν πατε πλην της κοζανης υπάρχουν δημόσια υπόγεια παρκινγκ. Ειμαστε για κλάματα και καποιοι συνεχίζουν τα μπρε μπρε μωρε κ τους καφέδες. Που ουτε και γιαυτα δεν ειμαστε ικανοί.

  • Λαϊκός ή λαϊκιστής;
    Ειλικρινής ή παπατζής;
    Όσο περνάει ο καιρός θα φαίνεται.
    Το σίγουρο είναι πως εκλογές δημοτικές θα έχουμε σε 5 Χρόνια,μέχρι τότε αυτό είναι

  • Ευτυχώς τα πανηγύρια δεν γίνονται νωρίς και μπορεί ο δήμαρχος και η εκλεκτή του παρέα να βγάζουν και καμιά φωτογραφία μέρα.

  • Αυτος με ολο του το επιτελειο του μονο βολτες φκιανουν…δεν ειδαμε τι εγινε στην Αιανη??? Μαυρο ελεγε ο ενας κοκκινο ελεγε ο αλλος…αλαλα και μπαλαλα…πες τον για τους δημοτικους χωρους που νοικιαζει ο δημος Κοζανης σε καταστημα εστιασης που βγαζει τραπεζοκαθισματα που παρανομα εχει χτιστει τσιμεντενιο υπερυψωμενο κτισμα και το οποιο βλαπτει ξενες περιουσιες και κινδυνευει ολοκληρη πολυκατοικια να γρεμιστει μιας και το παρανομο αυτο κτισμα στον δημοτικο αυτον χωρο κατακρατει νερο και καταστρεφει καταστημα αλλα και τα θεμελια της οικοδομης ή φκιανει τα στραβα τα ματια γιατι μαλλον ΔΕΝ βλεπει ολους τους πολιτες του δημου ισια και ομοια αφου εδω και μηνες εχει στα χερια του και αυτος και ο Βομβας ο αντιδημαρχος τεχνικων εργων οπως και η αντιδημαρχος πολεοδομιας την τεχνικη εκθεση μηχανικου που αναλυει το προβλημα αλλα ισως επιτηδες δεν κανει καμμια ενεργεια για την επιλυση του προβληματος επειδη εμεις δεν ειμαστε απο τα δικα του παιδια και ουτε ποτε θα γινουμε γιατι ποτε δεν τον θεωρησαμε αξιο κσι ικανο για την θεση του δημαρχου ο οποιος πρεπει να ειναι αμεροληπυος, δικαιος, εργατικος, και να λυνει ολα τα προβληματα ολων των πολιτων και οχι μονο να απλωνει κοκκινα χαλια με τα χρηματα των πολιτων του δημου…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι