Το ευχαριστήριο του Aντιδημάρχου Ελίμειας – Αιανής Ζήση Στημονιάρη σε προέδρους Κοινοτήτων και πολίτες

12 Αυγούστου 2024
23:32

 

Ως αντιδήμαρχος ΕΛΙΜΕΙΑΣ ..ΑΙΑΝΗΣ..έχοντας αναλάβει τις ανάλογες αρμοδιότητες και ευθύνες από την αρχή τις θητείας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους και τους πολίτες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις πράξεις μου αλλά και σε μένα τον ίδιο από την αρχή,,αντίστοιχα και γω θα είμαι δίπλα σε κάθε βήμα και σε κάθε έργο που θα κάνουν για τον τόπο μου δείχνοντας τους έμπρακτα την εκτίμηση μου και την στήριξη μου για ένα καλύτερο αύριο, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας τόσο καιρό και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι