«Μαζί για την Κοζάνη»: Ευχαριστούμε την Κίνηση για τις παραδοχές στο θέμα της ΔΕΠΕΠΟΚ

14 Αυγούστου 2024
16:55

Με σημερινή της ανακοίνωση, η Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος να Ζεις» παραδέχεται ανοιχτά και ξάστερα ότι όντως η ΔΕΠΕΠΟΚ είναι μια επιχείρηση που χρήζει άμεσης εξυγίανσης. Επιπλέον, παραδέχεται ότι τα πέντε χρόνια της δικής της αυτοδιοικητικής περιόδου στο τιμόνι του Δήμου, δεν ήταν αρκετά για να λύσουν τα προβλήματα της επιχείρησης.
Ωστόσο, ανεύθυνα και καιροσκοπικά, κατηγορεί τώρα την νυν Δημοτική Αρχή για τους μόλις οκτώ μήνες θητείας της, η οποία μάλιστα κατάφερε και πέτυχε, γρήγορα και αποτελεσματικά, την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών, που βάραιναν τη ΔΕΠΕΠΟΚ.
Παράλληλα, η Κίνηση συνεχίζει την μικροπολιτική τακτική απόδοσης ευθυνών σε πρόσωπα που ουδέποτε είχαν ευθύνη για την πορεία της επιχείρησης, κάτι όμως που δεν συμβαίνει με νυν στελέχη της. Εκεί όμως τηρεί σιγή ιχθύος. Συνεπώς, η νοοτροπία του «τσουβαλιάσματος» είναι κάτι που, δυστυχώς, χαρακτηρίζει την Κίνηση, η οποία εσχάτως ρέπει σε μια λαϊκίστικη τροχιά.
Κλείνοντας, οι αστειότητες για το εάν υπάρχει σχεδιασμός εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στα ζητήματα του Δήμου, αυτό φαίνεται καθημερινά, μέσα από την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, που όπως προείπαμε, και η Κίνηση αναγνωρίζει.

7 σχόλια

  • Μπράβο Περικλή τους έκανες το μούτρα κρέας. Για τους Γιαννάκηδες όμως και την Νικολέτα ούτε κουβέντα. Αυτοί δεν ήξεραν τίποτα, μόνο του πήγαινε το καράβι τότε. Τώρα έρχονται να ρίξουν το φταίξιμο αλλού. Α ρε Φούρκα!

  • Είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο όλοι να κάνουν την πάπια ενώ όλοι μαζί είτε μόνοι τους είτε δια των οργάνων τους έκρυψαν πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του Δήμου και της Δευακ
    Κανείς τους δεν ξέρει τίποτα ούτε άκουσε,αλήθεια δήμαρχε δεν ξέρεις, για την μη ταήρηση του Νόμου από την επιχείρηση,ενώ κάποιοι διετελεσαν και μέλη του Διοικ.Συμβουλιου της
    Για την πόλη της Κοζάνης μιλούμε οχι για την Αθην

  • Ξέρετε τι ονομάζουν διένεξη
    Την αποδοχή εκ μέρους της Δευακ πληρωμής δια της εξαγοράς των οφειλών της ΔΕΠΕΠΟΚ,τα οποία διαφορετικά ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει ο Δήμος
    Αν διαφωνούν ας δώσουν στην δημοσιότητα το σχετικό συμφωνητικό
    Άπαντες είναι υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι

  • Αποτελεσματικότητα είναι να παίρνεις 40.000€ προκαταβολικά νωρίτερα 4 μήνες για να καλύψεις το μισθό του συνεργάτη σας;

    Ποιος είναι αυτός ο κύριος που έγινε πρόεδρος και ποιο είναι το βιογραφικό του;

    Πέρα από συνταξιούχος στρατιωτικός και πολιτικός “δρομέας”τι γνωρίζει για τη θέση που πήρε; Ποια προσόντα έχει πέρα από πολιτικές γνωριμίες και ποιο είναι το πλάνο ενεργειών που καλείτε να εφαρμόσει στη Δεπεποκ? Είναι καθημερινά σε κάποιο γραφείο κ χτυπάει οκτάωρα ή δουλεύει εξ’αποστάσεως?

    • Συνήθως δουλεύει εξ αποστάσεως κατά βάση είναι οδηγός και μεταφέρει τους αντιδημάρχους και τον δήμαρχο στα πανηγύρια, επίσης πάει νωρίς για να πιάνει τραπέζι. Κλωθεται παντού ως κολλητός του δημάρχου και προσπαθεί να κερδίσει ότι μπορεί. Πάντα έτσι έκανε. Και με τον Καρυπίδη και τον κατανα τα ίδια. Α ανακατεύτηκε και με την ΕΠΣ γιατί σκέφτηκε ότι εκεί έχει ψωμί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι