kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Kέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων, επενδύσεων κι εξωστρέφειας, με έδρα την ΑΝΚΟ, ετοιμάζει η Περιφερειακή Αρχή – Την ίδια στιγμή ανα-ζητούνται επενδυτές

19 Αυγούστου 2024
15:36

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, Kέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων, επενδύσεων κι εξωστρέφειας, με έδρα την ΑΝΚΟ, ετοιμάζει η Περιφερειακή Αρχή του Γ. Αμανατίδη. Σκοπός και στόχος είναι να παρέχονται στον κάθε νέο επενδυτή όλες εκείνες οι πληροφορίες για το που μπορούν να επενδύσουν σε ό,τι αφορά την χωροθέτηση αλλά και γενικότερα οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο κι αναγκαίο για το φάκελο της επένδυσης. Βέβαια, την ίδια στιγμή, όλο για επενδυτές ακούμε και μόνο επενδυτές δε βλέπουμε. Διότι χωρίς αυτούς η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας δεν θα έχει καμία απολύτως ουσιαστική αξία, πλην επικοινωνιακής σκοπιμότητας.

Η Χύτρα

28 σχόλια

  • Υπάρχει μια πινακίδα στο ισόγειο της Νομαρχίας εδώ και χρόνια, “Γραφείο υποδοχής επενδυτών”.
    Μη σπρώχνεστε παιδιά, ένα
    ς-ένας
    Είμαστε για γέλια και για κλάματα. Το δούλεμα πάει σύννεφο!

    • ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΗ . ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΚΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ .

    • Καλέ πως και πως περιμένουν οι ψηφοφόροι τα προγράμματα της ΑΝΚΟ… θα τους περιμένει όμως και εκεί μασέλα με τα τσεκ που θα έρθουν από την θυγ α τέρα.

  • Η περιφέρεια μας όπως και όλοι οι άλλοι φορείς της χώρας δεν είναι κάτι διαφορετικό από την κεντρική διοίκηση του κράτους άρα οι όποιες προσδοκίες και στόχοι αξιολογούνται ανάλογα με την διοίκηση της χώρας

  • Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να δημιουργούν θέσεις αμειβόμενες από ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα, προκειμένου να βολέψουν κάποια δικά τους παιδιά. Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να πνιγούν.

    Όσο για επενδυτές, να μην ξεχνάμε πως το 2020 ο Αμανατίδης ήταν βολευτής και χειροκροτούσε τα 12 σημεία για την περιοχή, που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης στην Πτολεμαΐδα: καμιά επένδυση δεν προβλεπόταν, πέρα απ’ τα φωτοβολταϊκά, δηλαδή κατάληψη ατελείωτης γης και ΜΗΔΕΝ θέσεις εργασίας.

  • Αμανατίδης και ΑΝΚΟ για τους επενδυτές. Μέχρι σήμερα η διοίκηση του εκτός από χορηγίες στους συλλόγους δεν είδαμε κάτι. Δεν θέλατε τον προηγούμενο τώρα θα μας σώσει ο Ανκίτης. Τρέχει και άλλαξε την Περιφέρεια με τα πανηγύρια. Η μόνη που θα μείνει ή ΑΝΚΟ.

  • Αντί να είστε ευχαριστημένοι που ο Περιφερειάρχης πράττει ότι καλύτερο μπορεί να γίνει αρχίζουν κάποιοι συγκεκριμένοι να ενοχλούνται και να σχολιάζουν αρνητικά τα πάντα και γενικότερα. Αν το θεωρείτε σωστό; Τι να πω. Έτσι δεν πάμε προς την εξέλιξη.

    • Ποία εξέλιξη; Αν δεν έρθει νέος κόσμος με όρεξη και δημιουργικότητα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. 30 Χρόνια προγράμματα και λεφτά με κουβάδες η ΑΝΚΟ υπήρξε τίποτα βιώσιμο; Τι θα αλλάξει τώρα; Θα κοπεί αλλιώς η πίτα;

  • Αντίστοιχες υπηρεσίες παρέχονται και από άλλες περιφέρειες με στόχο τη διευκόλυνση υλοποίησης επενδύσεων. Επενδύσεις πραγματοποιούνται και από υφιστάμενες επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις απασχόλησης στην περιοχή και πρέπει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια θα υποστηριχθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Η ΑΝΚΟ είναι η καλύτερη αναπτυξιακή εταιρεία της χώρας και καλώς ο περιφερειάρχης της αναθέτει αυτό το ρόλο.

    • Από που προκύπτει ότι είναι η καλύτερη αναπτυξιακή; Κάποτε ναι ήταν πλέον είναι γεμάτη από εξυπηρετήσεις, γεροντοπαλίκαρα και καλοστημένο κατεστημένο διαφθοράς με συγκάλυψη. Να γίνει αξιολόγηση αναλογίας έργου και εργαζομένων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι