kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τυπικές σχέσεις Βύζα & Γκοβεδάρου – Πώς προέκυψε η κόντρα;

19 Αυγούστου 2024
16:08

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τυπικές σχέσεις φέρεται να έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κ. Βύζας με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρο. Οι λόγοι, συνοπτικά, έχουν να κάνουν με το θέμα των αρμοδιοτήτων και ότι ο ένας πολλές φορές εμπλέκεται στα “πόδια” του άλλου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Βύζας φέρεται επανειλημμένως να έχει εκφράσει παράπονα ότι ο Χ. Γκοβεδάρος παρεμβαίνει σε θέματα που ανήκουν στη δική του αρμοδιότητα κάτι που αρνείται ο τελευταίος. Την ίδια στιγμή ο Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης, που έχει ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη διαμάχη, προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες και λειτουργεί, διαρκώς, “πυροσβεστικά”, όμως απ’ ότι φαίνεται, μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα. Ακόμη κι υπηρεσιακοί παράγοντες, φημολογείται, πως έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση μη ξέροντας, σε κάποια ζητήματα, που υπάρχει διαφορετική άποψη, ποιου τις εντολές να εκτελέσουν. Μένει να δούμε αν πρόκειται για κάτι παροδικό ή αν βρισκόμαστε μπροστά σε μια μόνιμη προβληματική κατάσταση, που ενδεχομένως να δημιουργήσει περαιτέρω ζητήματα στο σύνολο της Περιφερειακής Αρχής.

H Χύτρα

37 σχόλια

  • Συνέχισε με τις παραφιλολογίες και τα ψεύδη.. σύμφωνα με πληροφορίες το Kozan.gr έχει πατώσει στην τοπική ειδησεογραφία…ισχύει άραγε;

  • μπορει να συγκριθει το επιπεδο του γκοβεδαρου με τις γνωσεις που εχει με αυτο του βυζα;απλα ο αμανατιδης λειτουργει ετσι γιατι ειναι δεσμιος ενος συγκεκριμενου πολιτικου κατεστημενου,το κοζαν δεν τα φανταζετε λοιπον ας βγει εξω στην πιατσα ο αμανατιδης να ακουσει τι λενε για την συμπεριφορα του βυζα

  • Μπραβο στο κοζαν. Αυτη η σχεση ισχυει εδω και καιρο. Υπαρχει επισης η πολωση στο διπτυχο Κοζανη και Εορδαια το οποιο δεν αναφερεται. Σε καθε περιπτωση ισχυει αυτη η κατασταση στην σχεση τους , μερα με την μερα ολο και περισσοτεροι εκλεγμενοι ακολουθουν την λογικη Γκοβεδαρου, γιατι δεν ειναι ο μονος που εχει αυτην την σχεση με τον Βυζα…..

  • Μόνο τυχερός έπρεπε να αισθάνεται ο Βύζας έχοντας δίπλα του στο τεχνικό κομμάτι στη μεγαλύτερη περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης το Γκοβεδάρο. Απίστευτα πράγματα.

  • Η κατάσταση στον νομό έχει ξεφύγει.
    Πράγματα που γίνονται αναρωτιέται κάποιος αν είναι φανταστικές ιστορίες και όμως δεν είναι.
    Θέμα χρόνου είναι να μαθευτούν και το κόστος θα το επωμιστεί ο ίδιος ο περιφερειάρχης που τα επιτρέπει.

  • Τον Βυζα τον ψήφισε πολύς κόσμος, άρα τι μπορεί να κάνει ο Αμανατίδης; Αυτοί όλοι τον έβγαλαν περιφερειάρχη. Ας σκεφτούν καλύτερα όμως ποιοι ψήφισαν το. Βυζα!

  • ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΒΥΖΑ . ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΗΣ ? ΜΠΑ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΚΟΖΑΝΗΤΗ……..

    • Άσχετο με τον Βύζα, τον Πλακεντά τον πήγαιναν με χίλια όλοι,και ιδιαίτερα οι Κοζανίτες, μήπως δεν ήταν απο την Πτολεμαΐδα;
      Επίσης δεν είπε κανείς τίποτα άσχημο ποτέ για τον Τσιουμαρη που ήταν αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης.
      Η λογική ο Πτολεμαϊδιωτης,ο Κοζανίτης κτλ είναι καμία 40αρια χρόνια πίσω αγαπητέ.

  • Δυστυχώς για το Βυζα ευτυχώς για τον Αμανατίδη, την παρτίδα “διοίκηση περιφέρειας” μέχρι στιγμής τη σώζει ο Γκοβεδάρος

  • Συμβαίνουν αυτά στην περιφερειακή αρχή των αριστων;;;; Η χειροτερη περ.αρχη πιου υπήρξε ποτέ στη Δυτικη Μακεδονια. Μόνο λόγια, φώτο, δελτία τύπου και έργο μηδέν.

  • Σιγά που ασχολείται ο Άμανατίδης με την Περιφέρεια,; Άλλωστε το έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η προτεραιότητα του είναι η ΑΝΚΟ .Όλα τα υπόλοιπα έπονται.

      • Εγω να γυρίσω πλευρό αλλά εσύ θα πρέπει να γυρίσεις ανάποδα. εννέα μήνες πέρασαν και τομον που βλέπουμε είναι γιορτές, πανηγύρια και ταξίδια στα Υπουργεία με τον Δημητράκη προσωπικό σοφέρ.

  • Η χειρότερη όλων η Περιφερειακη Αρχή του Αμανατίδη. Όσο για το Βύζα καλά του κάνει του Γκοβεδάρου.Να μην ανακατεύεται ο Χάρης παντού.

  • Τι τον ήθελαν τον Γκοβεδάρο.Ξέχασα ότι είναι και η συντήρηση της γέφυρας. Ο Περιφέρειάρχης πολύ λίγος. Ο Βύζας έπρεπε να είναι Περιφέρειάρχης. Θα έβαζε σειρά. Βύζα μη κάνεις πίσω.

  • Δεν έχει καμία σχέση που ο ένας είναι από Πτολεμαΐδα και ο άλλος από Κοζάνη. Το πρόβλημα είναι ότι ο Βυζας και αλαζόνας είναι και άσχετος. Νομίζει ότι βρίσκεται σε καφενέ και κάνει τίς πλάκες του. Του λείπει η σοβαρότητα αλλά και ο προγραμματισμός. Είναι αντιπεριφερειάρχης απλά για να περνάει ωραία.

  • Ο τοπικισμός της Κοζάνης πάντοτε εμφανής.
    Ο Βύζας δεν είναι Κοζανίτης και προσπαθούν να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

    • Δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια.
      Αν ψάξουν τα τοπικά μέσα θα φανούν κάποια πράγματα και θα διαπιστώσουν όλοι ότι υπάρχει πρόβλημα.
      Όχι μόνο αυτό που αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο.

      • Δεν καλύπτεις τον τοπικισμό της Κοζάνης με αυτά που γράφεις.
        Συνεχώς εκφράζεται με τις πράξεις σας. Ένα παράδειγμα είναι η χρηματοδοτημένη μελέτη για το κλείσιμο του Μποδοσάκειου και την δημιουργία νέου Περιφερειακού Νοσοκομείου. Επίσης η χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής που θέλετε να περάσει από την Κοζάνη ενώ αυτή η διαδρομή προσθέτει χιλιόμετρα και είναι ασύμφορη.

        • Αλήθεια πιστεύεις πως κάποιοι θέλουν το κακό του Βύζα γιατί είναι Πτολεμαϊδιωτης ή του Γκοβεδαρου γιατί είναι Κοζανίτης;
          Εδώ υπάρχουν τουλάχιστον 10 σχόλια για θέματα συμπεριφοράς και εσείς εκεί κολλημένοι στο 80.

  • Μεγαλη απογοητευση η διακυβερνηση Αμανατιδη. Πολυ νωρις για τετοια προβληματα. Συντομα θα ξεφουσκωσει η μεγαλη φουσκα, του Αμανατιδη και των δηθεν συνεργατων του. Βγηκαν τα μαχαιρια.

  • Η σύγκριση Γκοβεδάρου- Βυζα δεν συμφέρει τον Βυζα.
    Δεν έχει να κάνει με Κοζάνη – Πτολεμαΐδα, έχει να κάνει με δουλειά, διάθεση για τα κοινά και συμπεριφορά. Αυτά προς τον παρόν.

  • Ο Βύζας δεν είναι πολιτικός, με την ρηχή έννοια του όρου. Για να ασχολούνται κάποιοι μαζί του, σίγουρα κάνει κάτι καλά. Συνέχισε Κωστή, μην ακούς κανέναν
    Δεν έχεις ανάγκη κανέναν από αυτούς. Κάνε ό, τι καλύτερο μπορείς και μην ασχολείσαι με μικροπολτικα παιχνιδάκια.

  • 19 Αυγούστου 2024 στις 22:52
    19 Αυγούστου 2024 στις 22:47
    19 Αυγούστου 2024 στις 21:54
    19 Αυγούστου 2024 στις 20:41

    Απορία…Δεν βαρέθηκες να γράφεις? Helloooo….Οι εκλογές τελείωσαν…Aκόμα σε πληρώνουν με το σχόλιο?

  • Ο τεχνοκράτης είναι στέλεχος του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα με ανώτατη κατάρτιση και εμπειρία σε συγκεκριμένο τεχνικό τομέα. Ασκεί το λειτούργημά του με βάση τη μελέτη κυρίως των αντικειμενικών δεδομένων και των οικονομικών μηχανισμών χωρίς να λαμβάνεται και τόσο υπόψη ο ανθρώπινος παράγων.
    Αυτά

  • Ο Χάρης ειναι επιστήμονας, ειναι ταπεινός , ειναι κοντά στον κόσμο που τον χρειάζεται, είναι ο Καλύτερος με διαφορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι