kozan.gr: Εco Θέρμανση, υπογραφή της σύμβασης παροχής θερμικής ενέργειας μεταξύ ΔΕΥΑ (Κοζάνης, Εορδαίας, Αμυνταίου) με την ΔΕΗ, τα προβλήματα στο Δημοτικό Πάρκινγκ της Πλατείας Συντάγματος, μερικά από τα θέματα συζήτησης στην ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης

19 Αυγούστου 2024
17:13

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν, την Τετάρτη 21-8-2024, στην ειδική συνεδρίαση της Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, αφορούν το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και για ποιο λόγο μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή δεν έχει εκκινήσει τη διαδικασία για την ανάδειξη προσώπου που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, το που βρίσκεται το θέμα της υπογραφής της σύμβασης παροχής θερμικής ενέργειας μεταξύ ΔΕΥΑ (Κοζάνης, Εορδαίας, Αμυνταίου) με την ΔΕΗ, τι γίνεται με το περίφημο Εco Θέρμανση που είχε προαναγγείλει προεκλογικά ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης, για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Δημοτικό Πάρκινγκ της Πλατείας Συντάγματος και τι προτίθεται να κάνει η Δημοτική Αρχή για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί (δείτε εδώ σχετικά), καθώς και το θέμα της χρέωσης με δημοτικά τέλη της μη καλυπτόμενης επιφάνειας επιχειρήσεων που βρίσκονται εγκατεστημένες εκτός σχεδίου.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Λέτε να μην προλάβουν λόγω παρόδου του αναγκαίου χρόνου και επέκτασης της συζήτησης να βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες με το δελτίο τύπου
    Θα είναι τραγικό να μην δει ο πολίτης το έργο που πσραγεται

  • Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί όλοι το χαβα τους. Το χειρότερο που με στεναχωρεί σε όλα αυτά είναι ότι αυτούς τους ανθρώπους τους στήριξα τους εμπιστευτικά και τούς πίστεψα κι έχασα πάσα ιδέα. Τόσο ο δήμαρχος δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις όσο και οι συνεργάτες του είναι άστα να πάνε μόνο φωτογραφίες και βόλτες είναι να επιλύσουν τα προβλήματα του τόπου δεν μπορούν. Εκτός από εκεί που μένει ο καθένας το ρουσφέτι και οι αλλαγές πάνε σύννεφο σε όλα τα άλλα τα χωριά τίποτα τίποτα τίποτα. Μπράβο τους ο καιρός περνάει γρήγορα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι