Επιστολή Γ. Σβώλη προς Ευρωβουλευτή Γιώργο Αυτιά

20 Αυγούστου 2024
10:46
Έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης του οποίου έχω την τιμή να αποτελώ επίτιμος Πρόεδρος, βλέπω τον τόπου μου να σβήνει καθώς παρά τα κίνητρα του προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης δεν έρχονται επενδύσεις στην περιοχή οδηγώντας την σε κατάρρευση ( δημογραφική, οικονομική, κοινωνική). Ως μοναδική λύση φαντάζει ο χαρακτηρισμός της ως ΕΟΖ πράξη που θα εξασφαλίζει σημαντικές φοροαπαλλαγές στα πρώτα έτη λειτουργίας των νέων επενδύσεων, με παράλληλη μείωση του ΦΠΑ και των φορολογικών συντελεστών σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας και βασικό μέλημα τη δημιουργία νέων καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας με βασικό όρο το  65% των εργαζομένων να πληροί υποχρεωτικά κριτήριο εντοπιότητας. Είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία για τον τόπο μου και η συνδρομή σας από τη θέση του Ευρωβουλευτή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για την προσπάθεια αυτή.
Επίτιμος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργος Σβώλης

27 σχόλια

  • Καλά όταν ήρθαν τα Berska και τα Zara λέγατε όχι όχι όχι. Τώρα ζητάτε από αλλού βοήθεια για τα αποτελέσματα των πράξεων σας. Δεν κάνατε τίποτα και ποτέ για την βιωσιμότητα της αγοράς της περιοχής.

  • Γιώργο μην τον μπερδεύεις τον συνονόματο σου. Αυτός αυξήσεις στους συνταξιούχους έδινε και τον Ερντογάν μπάτσες

  • Εκτος απο την προσφορα σου στα τραγουδια των καρναβαλιων δεν εκανες τιποτα για το κοινωνικο συνολο.Μην νομιζεις πως εισαι κανενας παραγοντας.Αν εισαι κανε κατι καλο για τον τοπο που δεν εκανες οσο κυβερνουσες.Αν η Κοζανη ειναι τελευταια πολη της Ελλαδας ως η χειροτερη οφειλεται σε σας που το παιζατε και συνεχιζετε (ετσι νομιζετε) πως ειστε κατι.

  • η βενιζελου αδεασε ολα ξενοικαστα λιγο κινηση απο εργατεσ σε φωτοβολταικα για κανα δυο χρονια και αυτο ..
    ανταρτες νυν και πρωην ή μαλλον πρωην ολοι υπευθυνοι …πρωην δημαρχαιοι επισης
    η Κοζανη πεθανε ζητω η Κοζανη

  • Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη ( ΕΟΖ) και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας δεν συμβαδίζουν ποτέ και πουθενά , Σβωλη. Περίμενε καλύτερα τις απόκριες για κάνα έντεκα και άσε τα υπόλοιπα. Η Κοζάνη έσβησε γιατί απλά όσοι ασχολήθηκαν με τα κοινά δεκαετίες τώρα κοιτούσαν όλοι την πάρτη τους και μόνο.

  • Αργά ξύπνησες ή κοιμάσαι ακόμα τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιλήφθηκες ότι οι τύποι σαν τον «ΑΥΤΙΑ» και την αφεντιά σου απόκοίμιζαν τον κόσμο της περιοχης και μας οδηγησαν κυριως τα τελευταία πέντε χρονια με τη Ν Δ και το Μητσοτακη , όχι μόνο στη φθορά αλλά στην ανυπαρξία.:!
    « Ο έχων ώτα ακουειν ακουετω» λέει η αρχαία ελληνική παροιμία και όχι «ο έχων φίλο τον Αυτιά προσπαθεί να μας κουφάνει.!

  • Η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία βαίνουν κάθε χρόνο και χαμηλότερα. Η υπόλοιπη χώρα την ίδια στιγμή είναι σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Σε εμάς μονο υποσχέσεις. Οι νέοι μας έχουν φύγει για αλλού και δεν ξαναγυρίζουν

    Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή έζησε 5 χρόνια σε άλλο πλανήτη, δυστυχώς για εμάς.

    Φροντίστε όμως κύριε Σβώλη στην επόμενη επίσκεψη κυβερνητικού υπουργού να χειροκροτήσετε (ξανά). Ο όποιος Αυτιάς δεν πρόκειται να μας σώσει, ας μην γελιόμαστε

  • Είσαι σοβαρός?Με τον Αυτιά?Εσένα δεν σε ξέρω αλλά αν περιμένεις κάτι σοβαρό από τον Αυτιά όντως τότε καταλαβαίνω πολλά!
    Μα την τηλεοπτική “Κατίνα” βρήκες να ζητήσεις βοήθεια?

  • Και επειδή έστειλες μια επιστολή στον Αυτιά γιατί την κοινοποιείς Σβώλη ???? Να σου πούμε μπράβο ???? Τόσα χρόνια τι έκανες και που ήσουν ??? Ποιόν στήριζες ???????
    Τώρα ο τόπος μαραζώνει γιατί εσείς τον οδηγήσατε εκεί .!!!!!
    Και θέλετε να βγείτε πάλι από πάνω …

  • ΣΒΩΛΗ ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΝΔ!!!!!! ΚΑΙ ΞΕΡΌ ΨΩΜΊ!!!! ΜΙΖΕΡΕ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΟΛΗ Η ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ ΞΈΡΕΙ!!!!!! ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΔΠΥ

  • Η κατάσταση είναι για γέλια Νεοδημοκρατες βλέποντας την φτωχοποιηση που έφερε η κυβέρνηση της καταστροφής ανησυχούν χαχχααχαχαα
    Όχι κύριοι θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους με τον πλέον ανίκανο πρωθυπουργό , προς ενημέρωση του κυρίου Σβώλη ΕΟΖ σημαίνει χαμηλοί μισθοί…ετοιμαστε λουκέτα για τα μαγαζιά σας κύριοι.

  • Κύριοι δεν είμαι από τη Μακεδονία. Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα βλέπω το ενδιαφέρον σας για τον τόπο. Ασχολείστε με το χθες τι και πως έγινε δεν έγινε και τρίχες κατσαρές. Ασχοληθείτε με το σήμερα τι μπορεί να γίνει και πως μπορεί να γίνει για να σωθεί ο τόπος πριν είναι πολύ αργά. Συστρατευθειτε με αυτόν τον κύριο τι μπορεί να κάνετε και σεις και εμείς οι ποιο παρακάτω, και μη σας ενδιαφέρει αν είναι ο αυτιάς η ο τσιπρας η κοτσουμπας κ. Λ. Π. Προέχει να σωθεί η μακαιδονια και όχι μόνο. Με Παχιές κουβέντες από τον καναπέ δεν προσφέρετε απολύτως τιποτα

  • Ποιος νομιζεις οτι εισαι;τι εκανες εσυ για το κοινωνικο συνολο.ΤΙΠΟΤΑ.Το μονο που σας ενδιεφερε ηταν μη μπορεσουν και φυγουν οι δεητζηδες απο την Κοζανη.Αφησατε την Κοζανη χωρις νοσοκομειο,χωρις δρομο για τη Λαρισα και τη Β.Μακεδονια,χωρις καθετο στον Ε,65,χωρις σιδηροδρομο,χωρις υδατοδρομια,χωρις φυσικο αεριο,χωρις δ.αεροδρομιο,χωρις περιφερειακους δρομους και τοσα αλλα χωρις .Τωρα περιμενε ξανα τον Αυτια να ερθει στις απουκριες να τον πεις κανα μπρε-μπρε- μπρε.Αλλου ρα το ενδιαφερον,φτανει το δουλεμα.Ξυπνησαμε και σας μαθαμε.

  • Κύριε Σβωλη..όταν η συνειδηση υπολείπεται της αλλοτριωσης ..τότε ο Αυτιάς.. (όπως και αυτιας είναι κ ο Κουλης )..αποτελεί τον μονοδρομο στο πολιτικό κ κοινωνικό.. γίγνεσθαι.. πόσο πάτο ακόμη!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι