Στη Δυτική Μακεδονία πρέπει να επιστρέψει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

20 Αυγούστου 2024
10:58

Στη Δυτική Μακεδονία πρέπει να επιστρέψει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ με τις υγιείς, αξιοκρατικές και διαφανείς εκφράσεις της.

Ο διαχρονικός καθεστωτισμός αποδείχθηκε πολλές φορές  ότι είναι επικίνδυνος.

Τον πλήρωσε αρκετά ο τόπος.

Έπεσε χαμηλά όταν μπορούσε να βρίσκεται ψηλά.

Η υγιής, η πολιτικά αξιοπρεπής Δυτική Μακεδονία είναι στην αποχή.

Αντιπροσωπεύει την μεγάλη ενεργό πλειοψηφία.

Το ιστορικό πλέον αίτημα, την ανάγκη της αληθινής πολιτικής και όχι την άρνηση της. Είναι η Δυτική Μακεδονία του αύριο.

Είναι η Δυτική Μακεδονία της Πολιτικής Μνήμης του ένοχου χθες, της Πολιτικής Ευθύνης, της Πολιτικής Εξυπνάδας, της Σοβαρότητας και του Σχεδίου για το σήμερα και το αύριο.

Η ιστορία, η γεωγραφία, η οικονομία ήταν και είναι μαζί μας. Ποτέ δεν ήταν τόσο μαζί μας. Πρέπει να είναι όμως μαζί μας, να είναι με τον τόπο οι διευθύνουσες ομάδες, να είναι μαζί μας η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αυτήν οφείλουμε να επαναφέρουμε.

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δρέπανο, Αύγουστος 24

4 σχόλια

  • Όταν η πολιτική αποσκοπεί να διατηρηθεί ή να κατακτήσει ένα κόμμα την εξουσία ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, τότε υπεισέρχεται η διαφθορά, η κατάχρηση εξουσίας, το “χρήμα” και οι περισσότεροι πολίτες απογοητεύονται και παύουν να ενδιαφέρονται για αυτά που τους αφορούν, με κίνδυνο τα αποτελέσματα να είναι ολέθρια σε όλους τους τομείς. Αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική, πρέπει να δίνουν αξία στο αξίωμα κι όχι να παίρνουν αξία από το αξίωμα. Γιατί Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν σε αναδεικνύει, ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…

  • Εννοείς σαν την πολιτική του Καρυπίδη που είχες ξεσκιστεί να τον βγάλεις περιφερειαρχη ; Ποια εννοείς τώρα άλλη πολιτική ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι