Στην Κοζάνη το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί στο Νιάημερο, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη

20 Αυγούστου 2024
14:48

«Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο! Το μέλλον μας, είναι ο Σοσιαλισμός»

Η διαδρομή του Φεστιβάλ έχει ενώσει στο παρελθόν το μεράκι και τη δημιουργία εκατοντάδων καλλιτεχνών από όπου πέρασε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή. Είναι τόπος «συνάντησης» κάθε αγωνίας του λαού και της νεολαίας με την ανατρεπτική πρόταση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, η συνεργασία είναι τα ζωτικά «υλικά» του Φεστιβάλ. Αυτά τα στοιχεία είναι ακριβώς που το κάνουν επιτυχημένο.

Με το σύνθημα, το 50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή «βρίσκεται στο μέσο της μεγάλης διαδρομής του» στη Δυτική Μακεδονία. Με μαχητική αισιοδοξία και τη θετική πείρα από όλες τις πόλεις που «πέρασε» καθώς ήταν πετυχημένο, συνεχίζουμε! Δίνουμε μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού στο 50ό Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.

Στην Κοζάνη το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί στο Νιάημερο, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη. Στις 13/9 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο: «Γινόμαστε επαναστάτες. Υψώνουμε το ανάστημά μας ενάντια σε κάθε αδικία.» Θα ακολουθήσει συναυλία με την «Κοζανίτικη Φανφάρα». Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.

Στις 14/9 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με το  Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μεγάλο μουσικό-αφηγηματικό αφιέρωμα στα 50 Χρόνια Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με μεγάλη συναυλία από τη Γλυκερία.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι