Αναγνώστης στο kozan.gr για την επικινδυνότητα του κόμβου στην έξοδο της πόλης στα (LIDL) μετά το στένεμα της οδού

20 Αυγούστου 2024
19:00
Είναι ενημερωμένη η Δημοτική Αρχή για την επικινδυνότητα του κόμβου μετά το στένεμα της οδού, που οι τρεις λωρίδες έγιναν δυο; Καθημερινά δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις για σοβαρό ατύχημα, που ευτυχώς έως σήμερα δεν έγινε,  χωρίς κανένας να  ευαισθητοποιείται για την λήψη έστω και προσωρινών μέτρων. Η κατασκευή κυκλικού κόμβου θα λύσει το πρόβλημα αλλά μέχρι την υλοποίηση του πρέπει να δοθεί μια άμεση  προσωρινή λύση.

7 σχόλια

  • Καλά το καλύτερο σε αυτό το έργο είναι οι διαβάσεις πεζών χωρίς ορατότητα πάνω στις στροφές. Και με 40 να πηγαίνεις αν βγει κάποιος πεζός τον έχεις πατήσει σίγουρα. Π

  • Δεν είναι μόνο ότι στενεύει πολύ,όλοι οι οδηγοί ΙΧ,δεν καταλαβαίνουν ότι ένα μεγάλο όχημα (φορτηγό, λεωφορείο),είναι δύσκολο να κινείται στα μικρά αυτά όρια! Χώρια που πιστεύω, βάση του ΚΟΚ, ίσως πρέπει να υπάρχει και λεα!

  • Έργο Ιωαννίδη. Κατασκευή σημείου επικίνδυνου για δυστύχημα, ακριβώς όπως είχε συμβεί με τον Ιωαννίδη με το θανατηφόρο συμβάν, αμέσως μετά τη μεταφορά της ΔΕΥΑΚ στην άκρη της πόλης.

  • Για να μην ξεχνιόμαστε, το μεγαλοτσιφλίκι της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία είναι έργο Σημίτη, τότε που Κουκουλόπουλος-Διαμαντοπούλου ήταν μεγαλοστελέχια του Πασοκ. Η καταστροφή της περιοχής έχει συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα και στα δυο κόμματα που κυβέρνησαν στη μεταπολίτευση. Ο μόνος που διαφώνησε με το μεγαλοτσιφλίκι ήταν ο Δακής, που προσέφυγε στο ΣτΕ. Και δυστυχώς έχασε. Οπότε τώρα η ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ του μητσοτάκη κάνει ό,τι γουστάρει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι