ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: “Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων Διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο”

20 Αυγούστου 2024
19:21

Συνεχίζετε κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Με την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας, εξασφαλίζετε την είσοδο σας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΚΟΖΑΝΗΣ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Συνολικά, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε περίπου 22 αναμετρήσεις.

Η κάρτα διαρκείας κοστίζει 100 ευρώ και εξασφαλίζει τιμή περίπου 4,5 ευρώ για κάθε εντός έδρας αγώνα. Αντίθετα, όσοι επιλέξουν να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις της Κοζάνης, θα πληρώνουν 10 ευρώ ανά αγώνα. Συνεπώς, η κάρτα διαρκείας αποτελεί μια οικονομική επιλογή για όσους θέλουν να παρακολουθούν τακτικά την ομάδα.

Τα εισιτήρια διατίθενται στα εξής σημεία πώλησης:

Κάβα Ποτών “Δελιαλής Νίκος”

Στάση “Μπέμπη”

Καφέ “Μπο”

Κυλικείο Γηπέδου

Στηρίξτε την ομάδα και γίνετε κομμάτι της φετινής προσπάθειας για επιτυχίες!
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

Με εκτίμηση
Η Διοίκηση της ΚΟΖΑΝΗΣ

5 σχόλια

  • Η ομαδα μετα τον δεκεμβρη δεν θα υπαρχει, αυτο το ξερουν ολοι. ετσι εαν δωσεις τωρα 100 ευρω θα δεις τοτς οποιους αγωνες με 15 ευρω τον καθεναν.

  • Σε ποιο πράγμα μπορεί να γίνει κάποιος κομμάτι της ομάδας όταν αυτή δεν έχει κάτι να προσφέρει;
    Καλώς ο συναισθηματισμός,η αγάπη κλπ αλλά τα δεδομένα δεν συνηγορούν να γίνει κάποιος κομμάτι μιας ομάδος που νομίζει ότι με το παρελθόν μπορεί να υφαρπάξει κάτι από το μέλλον,που δεν φαίνεται να υπαρχει
    Μόνο στυγνά οικονομικά συμφέρει και εφ όσον κάποιος πηγαίνει στο γήπεδο σε όλους τους αγώνες

  • Να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς. Η ομάδα πουλήθηκε; Άλλαξε ιδιοκτησία ή όχι; Οι ιδιοκτητες που θα έκαναν την ομάδα πρωταγωνίστρια υπάρχουν ακόμη ή όχι; Ο πρόεδρος είναι και ιδιοκτήτης; Τι συμβαίνει και γιατί κανείς δεν ασχολείται από τους τοπικούς celebrities που εμφανίστηκαν στο γήπεδο τα τελευταία χρόνια με τις δεκαδες selfies και τα ποσταρισματα

  • Η ομάδα άλλαξε ιδιοκτησία. Όπως και πριν ετσι και τώρα ειναι οικογενειακή υπόθεση. Η οικογένεια Δελιαλή νομίζει ότι ειναι Πετρόχειλος η Κεντεποζίδης. έχει αναλάβει την διοίκηση, γιος, μπαμπάς, μαμα, και όλο το σόϊ. Τόσο σοβαρά ειναι τα πράγματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι