Ο δρόμος: Γέφυρα Σερβίων- Ίμερα-Υ.Η.Σ. Πολυφύτου δεν πληρεί τις προδιαγραφές επαρχιακής οδού – Tι σχεδιάζει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρο

20 Αυγούστου 2024
22:54
20/08/2024. Δρόμος: Γέφυρα Σερβίων-Ίμερα-Υ.Η.Σ. Πολυφύτου. Μετά από αυτοψία μαζί με τον προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιο Βούρα διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω δρόμος ιδιοκτησίας Δ.Ε.Η. δεν πληρεί τις προδιαγραφές επαρχιακής οδού.
Κακή κατάσταση ασφαλτοτάπητα, ανύπαρκτη σήμανση, έλλειψη μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, έλλειψη τοιχίων αντιστήριξης κατακράτησης προϊόντων κατακρημνίσεων κλπ.
Η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα προβεί το επόμενο διάστημα σε εκτίμηση κόστους συντήρησης του δρόμου ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές επαρχιακής οδού.
Σε περίπτωση που η Δ.Ε.Η. αποδεχθεί να αναλάβει το κόστος συντήρησής του, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραλαβής του δρόμου και θα αναλάβει υπό την ευθύνη της, τον αποχιονισμό και τη μελλοντική συντήρηση αυτού.
Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρος

10 σχόλια

  • Μακάρι να γίνει η συντήρηση
    Καθημερινά μετακινουνται κάτοικοι και εργαζόμενοι στον επικίνδυνο αυτό δρόμο.
    Μπράβο στον κ.Γκοβεδαρο που το ανέδειξε,αρκεί να το ολοκληρώσει.Ειδαλλως θα καταλήξει να γίνει όμοιος με τους ανίκανους προηγουμενους

  • Επιτέλους η Περιφέρεια θα αναλάβει την ευθύνη της σύνδεσης του νομού Κοζάνης και του νομού Ημαθίας με μια διαδρομή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Η τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειας χρειάζεται υποδομές πλησίον των πολλών λιμνών που έχει.

  • Πολλά ‘αν’ μπαίνουν όμως στο παιχνίδι. Θα αναλάβει η ΔΕΗ να αποκαταστήσει τον δρόμο? Εάν ναι, η Περιφέρεια θα εξετάσει να παραλάβει τον δρόμο? Αυτά μου κάνουν πολύ μακρινά όλα. Εάν πάλι η ΔΕΗ δεν τον φτιάξει, τότε τί?

  • Γιατί ρε παιδιά δεν πληρεί τις προδιαγραφές επαρχιακής οδού;
    Και τις πληρεί η παράκαμψη του Κήπου ως το ρέμα μετά την Καισαρειά;

    Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

  • Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Πρόεδρος των Ιμερων.
    Διάβασα προσεκτικά τα σχόλια σας κ πραγματικά απορώ..
    1. Γιατί γράφετε συνέχεια (Ανώνυμος Ανώνυμος Ανώνυμος);δεν έχετε προσωπικότητα κύριοι; Τι φοβάστε και δεν βγαίνετε με ονόματα όπως εγώ για παράδειγμα…!!!
    2. Μπαίνετε διαβάζετε κ κράζετε οι περισσότεροι.
    3. Δηλαδή εάν δεν γίνει το έργο ο κ. Γκοβεδάρος θα είναι ανίκανος;;!!
    4. Ο Δρόμος ανήκει στην ΔΕΗ κύριοι αυτοί είναι οι ανίκανοι που εδώ κ χρόνια παρακαλάμε να το κάνουν κ κάθε φορά μας γυρνάνε την πλάτη.
    5. Βρέθηκε μια Περιφερειακή Αρχή με άξιους ανθρώπους και το μόνο που κάνετε οι περισσότεροι είναι να κράζετε. Τί θέλετε δηλαδή μέσα σε 1 χρόνο να κάνουν τα πάντα;
    Για να σοβαρευτούμε επιτέλους και να δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο είτε σε δημοτική αρχή είτε σε περιφερειακή αρχή να κάνει αυτά που είναι να κάνει…!!!

  • Πρόεδρε έχεις δίκιο ως προς το ότι δεν πρέπει να γράφουν ανώνυμα, πιστεύω ότι το κάνουν λόγω αυτής της ανόητης νοοτροπίας που μας διακατέχει, να μην Φάνεις ότι μιλάς για κάποιους μήπως και τους χρειάστουν κάποτε,(ρουσφέτι). Από την άλλη όμως σε όλα τα επίπεδα είμαστε χαλιά, παντού και καθημερινά για αυτό τους ακούς μόνο να κράζουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι