“Κάτω τα χέρια από το Μπούρινο” – Με μεγάλη επιτυχία η Αυγουστιάτικη εκδήλωση του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας

21 Αυγούστου 2024
00:49
Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η πρώτη εκδήλωση της Νέας Διοίκησης του Ο.Σ. Σιάτιστας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/08/2024 στο καταφύγιο του Συλλόγου στο Μπούρινο.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πέραν κάθε προσδοκίας, οι νέοι της πόλης μας, κι όχι μόνο, έδωσαν δυναμικό παρόν, γλέντησαν με την ψυχή τους ως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, με ροκ κι έντεχνα τραγούδια.
Το ολόγιομο φεγγάρι έκανε πολλές φορές την εμφάνισή του, νικώντας την συννεφιά χαρίζοντάς τη μαγεία και την λάμψη του, δίνοντας τη δυνατότητα στους ρομαντικούς να το αποτυπώσουν με το βλέμμα της ψυχής τους και να το αιχμαλωτίσουν με τα κινητά τους.
Σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της εκδήλωσης, αποτέλεσε το μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τους Αντάρα Κων/νο. Γράβα Σάκη και Γκάρα Αλέξανδρο.
Έπαιξαν αφιλοκερδώς και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά, ακούραστα και για πολλές ώρες, δημιουργώντας μια εξαίσια ατμόσφαιρα πετυχαίνοντας την ενεργοποίηση του κοινού.
Η πρόθεση της Διοίκησης είναι να καθιερωθεί η μουσική εκδήλωση της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου και να πραγματοποιείτε κάθε καλοκαίρι, βελτιώνοντας τα αδύναμα οργανωτικά σημεία.
Η Διοίκηση εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Δήμο Βοΐου, κι ιδιαίτερα στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Βερβερούδη Άννα για τη διάθεση της μεγαφωνικής εγκατάστασης. Τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία της οργάνωσης κι ιδιαίτερα τους αθλητές της αναρρίχησης αδερφούς
Βόζιου, Ιωάννη, Φίλλιπο και Ορέστη και τις αδελφές Μπούρτσου, Άννα-Αγγελική και Αποστολία.
Να αναφέρουμε κλείνοντας πως πριν την έναρξη της εκδήλωσης, συνεδρίασε η Επιτροπή Αγώνα κατά των Αιολικών στο Μπούρινο, στην οποία αναφέρθηκαν οι μέχρι τώρα δράσεις αλλά κι οι προγραμματισμένες μελλοντικές.
Από το Δήμο στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Δούβλος Κωνσταντίνος και κ. Βερβερούδη Άννα, καθώς επίσης ο Επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Καραμπατζιά Μιχαήλ κι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κουρδίστα Θωμαή και ο κ. Πολίζος Χαρίτων.

5 σχόλια

  • Η Λευκοπηγή λέει ΟΧΙ ανεμογεννήτριες στο ΒΟΥΡΙΝΟ. Τόσες βουνοκορφές με την ανεμογεννήτρια του Ντριτζινικου θα σωθεί το ενεργειακό πρόβλημα;

    • δεν ειναι ανεμογεννητριες,,,ειναι ανθρωποφαγοι γιγαντες.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΔΤΑΣΙΑ ΔΕΗ ΣΤΟ 100%…ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ ΟΙ ΣΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ

  • Τα… λευτεριά στην Παλαιστίνη τι τα ήθελε ο τραγουδιστής;αν ξέραμε ότι θα πάμε σε φεστιβάλ της ΚΝΕ δεν θα κάναμε τον κόπο να ανέβουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι