kozan.gr: Koζάνη: Αναφορά – καταγγελία συμπολίτη μας για περιστατικό με επίθεση αδέσποτου σε 42χρονη και το δεσποζόμενο σκύλο της

21 Αυγούστου 2024
13:30
Περιστατικό με  επίθεση αδέσποτου σκύλου σε γυναίκα σήμερα το πρωί. Πρόκειται για την αδερφή μου μαζί με το δεσποζονενο σκύλο μας. Πιθανολογείται ότι το συγκεκριμένο αδέσποτο σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων που κάνουν περισυλλογή είναι από αυτά που είχε μαζέψει ο δήμος και ξανά άφησε ελεύθερα όπως ορίζει ο νόμος….Το πρόβλημα παραμένει ως είχε στον δήμο μας….δεν βλέπω καμιά αλλαγή….δεν γίνεται να κάνεις στειρώσεις 3!!!! φορές τον χρόνο….μεσα σε ένα έτος ένα σκυλί μπορεί να έχει και 3 γέννες….η διαδικασία στείρωσης πρέπει να γίνεται κάθε μήνα….τώρα το που και πως θα γίνει αυτό κι αν υπάρχει προσωπικό η να καλυφτούν όλα αυτά οικονομικά….να κόψετε τον λαιμο σας.
Υ.Γ. 1 Η αρμόδια υπηρεσία στην οποία έκανα κλήση αμέσως μετά το περιστατικό μου απάντησε πως έχουν δεχτεί κι άλλες κλήσεις την ίδια ώρα….τώρα η είναι η συνηθισμένη δικαιολογία η πιθανον περίοικοι να ενημερώσαν για το ίδιο περιστατικό…..όπως και να χει το συνεργείο περισυλλογής έφτασε 1.5 ώρα μετά…δεν γίνετε ρε μάγκες με τα σακάκια και τα πουκάμισα να υπάρχει σε όλο τον δήμο ένα βανακι με δύο άτομα για αυτήν την δουλειά…δεν γίνεται να με σταματάει η δημοτική αστυνομία (καλώς με σταμάτησε δεν λεω) να με κάνει έλεγχο για τσιπαρισμα κι αν έχω σακουλάκι απορριμμάτων…και με τα αδέσποτα να μην κάνετε τίποτα…
Υ.Γ. 2 Με το συγκεκριμένο σκυλί το οποίο μετά το συμβάν ήταν στο πάρκο έξω από την καντινα ήρθα τετ α τετ…και είχε πόση ώρα ξάπλωμενο και το απασχολούσα μέχρι να έρθει το συνεργείο…μέχρι που έφυγε….δεν γίνεται να ενημερώνεις για περιστατικό άμεσα και να έρχονται 1.5 ώρα μετά…
Υ.Γ. 3 Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κακοποιηθεί κάποιο ζώο…έστω και μετά από τέτοια αντίδραση…Δημε Κοζάνης κάνε κάτι κι όχι μόνο λόγια φωτογραφίες και βόλτες στα πανηγύρια..
Το σκυλί που επιτέθηκε είναι το εικονιζόμενο…και η φωτογραφία είναι αμέσως μετά το περιστατικό…
Γιώργος Ζιώτας

20 σχόλια

  • Δεν υπάρχει περίπτωση σκυλί ελεύθερο να δει άλλο και να μη γαυγισει. Όλοι όσοι βγαίνουμε έξω με τα σκυλάκια μας από το σπίτι το παθαίνουμε. Σιγά το πρωτότυπο. Το αδέσποτο της φωτογραφίας φαίνεται πολύ ήσυχο. Τι σόι δηλαδή επίθεση έκανε; Υπάρχει κανένα βίντεο να δούμε; Γιατί σε όλα αυτά τα συμβάντα πέφτει πολύ σάλτσα, το ξέρουμε.

    • Τι θες να μας πεις δηλαδή ? Ότι λέμε ψέματα? Σήκω απ’ το πληκτρολόγιο που κάθεσαι και κανεις τον κριτή κ έλα να δεις τι πληγές έκανε….εμείς δεν μιλάμε για κάποια κακοποίηση του σκύλου…σκύλο έχουμε και μάλιστα αδεσποτακι το μαζέψαμε….όσο για σένα αμφιβάλω αν κάνεις κάτι παραπάνω από αυτό

  • Κάθε μέρα τα ίδια παντού… στην Παναγία φανερωμενη το πρόβλημα καλά κρατεί με αγελες σκύλων. Έχουμε φτάσει στα όρια μάς όλοι φοβόμαστε να περπατήσουμε μέσα στην πόλη και κανένας δεν κάνει τίποτα. Ποιότητα ζωής σε πόλη του 2024 μηδέν.
    Έχουμε γίνει ζωολογικός κήπος..

  • Ντροπή βρε να στοχοποιουμε τον ερμο το σκυλο.. ηθελε μονο να σας μυρισει!! Με τι μουτρα θα βγει τωρα να τρομοκρατησει κόσμο;
    Ο Ερντογαν παντως, ξηγηθηκε καλα με το νεο του νόμο που εξεδωσε προσφατα για τα αδεσποτα.. αντιληφθηκε προφανως τα προβλήματα υγειας ασφαλειας κ ελευθεριας κινησεων των πολιτών που προκυπτουν απο αυτα. Προφανως θα ειναι πολλης κοσμος υπερ του! Υπαρχουν 4 εκατ. αδεσποτα σκυλια στην Τουρκια.. Στην Ελλαδα αναλογικα ειναι κατι χιλιαδες. πρεπει κατι να αλλάξουμε στο νόμο αμεσα.!

    • Καλά ξηγηθηκε ο Ερντογάν;; Έχεις βαθιά μεσάνυχτα,γιατί δεν παρακολουθείς τα διεθνή πρακτορεία για να δεις τι σάλο έχει ξεσηκώσει. Μάθε πρώτα και μετά να μιλάς. Καλά ,δεν το συζητώ ότι από τον τρόπο που γράφεις καταλαβαίνει κανείς με τι άνθρωπο έχει να κάνει. Πολύ θα ήθελες να τα καίνε και ζωντανά,αν γινόταν, ή στην καλύτερη να τα βάλουν μόνιμα σε καταφυγια-Γκουανταναμο,που όλοι ξέρουμε τι αθλιότητα επικρατεί εκεί. Απλά για να μη σου σχισουν το καλσόν εσένα.

      • Η κακια σας προς τους ανθρωπους σας εχει ωθησει στην ανυπερβλητη αγαπη των ζωων. εξαλλου φαινεται κ απο το σχόλιο σας. Καληνυχτα..

        • Τι λες ,βρε επιστήμονα!! Ανάποδα πάει: Εσείς που μισείτε τα ζώα, μισείτε και τους ανθρώπους. Αυτό το έχουνε πει κιόλας αμέτρητες φορές.

      • όχι να σου πω εγώ, οι μόνοι που ασχολούνται και προκαλούν θόρυβο είναι κάποιοι άρρωστοι σκυλολάτρες με σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας με του συνανθρώπους τους. Ο Ερντογάν επειδή είδε στατικές από θανατηφόρες επιθέσεις αδέσποτων και σοβαρούς τραυματισμούς και ατυχήματα, πήρε μια ολόσωστη απόφαση. Γράφοντας εκεί που πρέπει τους ανόητους σκυλαλάτρεις.
        Επειδή στην Ελλάδα έχουμε περίπου 2 εκατομμύρια αδέσποτα όπως λένε διάφορες σκυλολατρικές οργανώσεις, πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα ευθανασίας αδέσποτων σύντομα. όχι άλλες επιθέσεις σε ανυποψίαστους αθώους πολίτες.

        • Οι “σκυλολατρεις”, ανιδεε, πασχίζουν για το πρόβλημα,όταν εσύ ροχαλιζεις τον ύπνο του δικαίου. Αν δεν ήταν αυτοί σήμερα θα είχες πολλαπλάσια στους δρόμους,γιατί τρέχουν διαρκώς για στειρώσεις,τώρα ειδικά που είναι δωρεάν. Ψάξε να βρεις το πρόβλημα σε κτηνοτρόφους και κυνηγούς ,που είναι ανεξέλεγκτοι, καθώς και σε αναίσθητους (όχι και φιλοζωοι αυτοί!!) που παίρνουν σκυλί στο σπίτι και μετά,όταν το βαρεθουν, το σουτάρουν στα αζητητα. Δεν θα πληρώσουν αυτά ,γιατί έτσι το θες εσύ (με τον τρόπο που το θες εσύ) . Η λογική του μπογια και της εξαφάνισης με οποιοδήποτε τρόπο ,που θες εσύ, προδίδει και τι άτομο είσαι.

          • άρρωστη σκυλομάνα, δεν με ενδιαφέρει αν γίνονται στειρώσεις με ενδιαφέρει να μην μου κάνουν επιθέσεις σε εμένα και τα παιδιά μου επικίμδυνα σκυλιά. Προφάνως εσύ με την προβληματική αντικοινωνική σου συμπεριφορά και την αδυναμία επικοινωνίας με συνανθρώπους σου αδυνατείς να καταλάβεις τι λέω γιατί έχεις ταυτιστεί με τα τετράποδα ζώα.
            Αν ταυτίζεσαι τόσο πολύ κλείσου σε ένα μαντρί μαζί με τα 4ποδα μακρυά από την πόλη τα χωριά τους ανθρώπους….

    • Μεγαλύτερο ζώο Άπτον άνθρωπο δεν υπάρχει όλα από έμας ξεκινούν..εγώ λέω όλα αυτά που σκέφτεστε να εφαρμοστούν σαυτους που τα αμωλανε ελεύθερα χωρίς τζιπ στείρωση .έτσι θα ξεβρωμισει ο τόπος.

      • mike , μεγαλύτερο θρασιμι και ανευ λογικής άτομο δεν βρήκα ποτέ εδώ μέσα. Ούτε σε άλλα σάιτ. Σα δε ντρέπεσαι ,μαντραχαλε.

  • Εσύ που το έβγαλες φωτογραφίες,δεν φοβήθηκες μην σου επιτεθεί έτσι ήρεμα και καλά που καθόταν??? Φιλοζωε!!! Έτσι παίρνετε όλα τα ζώα στον λαιμό σας!!!

    • Εσύ λοβοτομημενο δίποδο όν που αναφέρεσαι σε μένα με την φωτογραφία και μάλιστα ανώνυμα…χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται…σήκω απ’ το πληκτρολόγιο και τράβα να κάνεις κάτι χρήσιμο στην ζωή σου… κανείς δεν μίλησε για κακοποίηση η ευθανασία του ζώου…ίσα ίσα…άμεση περισυλλογή και εξέταση ζητήσαμε…τον νόμο τον ξέρουμε και σκυλί έχουμε…

      • Αν ήξερες την συνέχεια Φιλοζωε Γιώργο,δεν θα μίλαγες με τόση σιγουριά!!! Εσύ το στέλνεις για ευθανασία αυτόματα τώρα!! Μετά από αυτό που έκανες,το σκυλί έχει υπογράψει την καταδίκη του!!!

        • και καλώς θα πάει για ευθανασία επιτέθηκε και δάγκωσε άνθρωπο. αν θέλεις να μην γίνει ευθανασία να το πάρεις σπίτι σου και κράτησε το εκεί περιορισμένο

  • Εσείς που μιλάτε για καταδίκη του σκύλου …το ζώο το βρήκα μπροστά μου στα 10 μέτρα…η φωτό είναι ζουμαρισμενη….περισυλλογή ζητάμε του ζώου για εξέταση….κι αν αποδειχτεί επιθετικό τότε ζητάμε εγκλεισμό σε κάποιο χώρο κι όχι να θανατωθεί….κι άντε κάντε καμία δουλειά πέρα από το να γράφετε πίπες

  • Εσείς που μιλάτε για καταδίκη του σκύλου …το ζώο το βρήκα μπροστά μου στα 10 μέτρα…η φωτό είναι ζουμαρισμενη αν ήθελα μπορούσα να το κάνω ζημιά….περισυλλογή ζητάμε του ζώου για εξέταση….κι αν αποδειχτεί επιθετικό τότε ζητάμε εγκλεισμό σε κάποιο χώρο κι όχι να θανατωθεί….κι άντε κάντε καμία δουλειά πέρα από το να γράφετε πίπες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι