Καταγγελία αναγνώστριας: Koζάνη: Εκκωφαντικός θόρυβος από αυτοσχέδια “βόμβα” σε γειτονιά της πόλης

21 Αυγούστου 2024
16:58
Κανένα σχόλιο

Γύρω στις 4 το μεσημέρι ακούστηκε στην οδό Πανόρμου κάτω από την πλατεία Αλώνια μια εκκωφαντική έκρηξη που αναστάτωσε όλους τους περίοικους. Βγαίνοντας είδαμε στο πεζοδρόμιο ένα σύννεφο σκόνης, ένα σκασμένο πλαστικό μπουκάλι και κομμάτια αλουμινόχαρτου διασκορπισμένα. Από ότι μας είπαν περαστικοί, είναι ένα είδος αυτοσχέδιας “βόμβας” με απορρυπαντικό που φουσκώνει και σκάει προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα και εκκωφαντικό θόρυβο κατά την έκρηξη, ενώ έχει συμβεί και σε άλλες πόλεις. Ευτυχώς δε διαπιστώσαμε ζημιές. Εφιστούμε την προσοχή αν δείτε μπουκάλι πλαστικό με αλουμινόχαρτο μην πλησιάζετε γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι