kozan.gr: Το Νοέμβριο η μελέτη, που θα εκπονήσει το ΕΚΕΤΑ, για την υλοποίηση του “Eco Θέρμανση”, που είχε προαναγγείλει η Δημοτική Αρχή, για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Κοζάνης (Bίντεο)

21 Αυγούστου 2024
20:20

 

Τις απαντήσεις σε σχέση με ποιο στάδιο βρίσκεται το περίφημο project  της Δημοτικής Αρχής Κοκκαλιάρη, γνωστό και ως “Eco Θέρμανση”, που προγραμματίζεται να υλοποιηθεί με γνώμονα την έμπρακτη μείωση του δυσβάσταχτου ενεργειακού κόστους των νοικοκυριών στα χωριά του Δήμου Κοζάνης,  έδωσαν, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Π. Ματιάκης & ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης, μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της Δημοτικής Κίνησης, Λευτέρη Ιωαννίδη. Το Νοέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μελέτη που έχει αναταθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ενώ η χρηματοδότηση θα αναζητηθεί μέσω πόρων του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ). Ο Λ. Ιωαννίδης ακούγοντας τις απαντήσεις ανέφερε πως ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ότι επί της ουσίας ακόμη βρισκόσαστε σε μια φάση σχεδιασμού κι όχι σε κάτι προχωρημένο όπως επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί με δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής.

Στο παρακάτω βίντεο η τοποθέτηση του Πρόεδρου της ΔΕΥΑ Κοζάνης Π. Ματιάκη που εξήγησε τα του ” Eco Θέρμανση”

4 σχόλια

  • Ο πρόεδρος της επιχείρησης θα τοποθετηθεί πότε στα θέματα τηςη πτοκηρυξης της θέσης του Γεν.Δντη και της μη έκδοσης του σχετικού τεύχους ς
    Μην πει ότι δεν άκουσα,δεν μου είπαν δεν γνωριζα

  • Είμαστε η χώρα που δαπανούμε ένα εκατομμύρια ευρώ για τις μελέτες όταν το έργο κοστίζει 50.000€. Πολλά παραδείγματα γύρω μας. Οι μελέτες από τη δεκαετία του 2000 έως πριν ένα χρόνο για τη σήραγγα της κλεισούρας, οι μελέτες για το νέο νοσοκομείο κλπ
    Είναι πλέον γνωστό ότι κάποιες από αυτές τις μελέτες τι συνέταξαν μελετητές της Αθήνας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι