kozan.gr: Για να μη μείνει “ακέφαλο” καλλιτεχνικά το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, έως την πρόσληψη νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, προχωρά σε συνεργασία με τον Κοζανίτη, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Στέλιο Χλιαρά

22 Αυγούστου 2024
11:20

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, που παρουσιάζει ένα ακόμη θέμα, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, έως την πρόσληψη νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, προχωρά, με  σύναψη σύμβασης έργου, σε συνεργασία,  με τον Κοζανίτη, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Στέλιο Χλιαρά. Η διαδικασία για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή είναι σε εξέλιξη (βρισκόμαστε σε αναμονή της έγκρισης της προκήρυξης από τα συναρμόδια υπουργεία), όμως ο χρόνος πιέζει κι η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης πρέπει να μεριμνήσει για την προετοιμασία βασικών σκηνών που πρέπει να γίνουν το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Στέλιος Χλιαράς, αναμένεται να ασχοληθεί με τα παρακάτω, με την προετοιμασία των παρακάτω:

α) Χριστουγεννιάτικη παράσταση για τα παιδιά το Δεκέμβριο στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων και

β) Παράσταση για την κεντρική σκηνή της θεατρικής περιόδου «φθινόπωρο – χειμώνας 2024 -2005», η οποία αποτελεί μια από τις βασικές υποχρεώσεις μας απέναντι στο Υπουργείο Πολιτισμού, βάσει της προγραμματικής σύμβασης.

γ) Παιδική παράσταση τον Ιανουάριο στο πλαίσιο των βασικών μας υποχρεώσεων απέναντι στο Υπουργείο Πολιτισμού σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση.

kozan.gr

25 σχόλια

  • Όλα καλά τώρα Στέλιο;
    Ο Μάστορας ήταν μέλος του ΔΗΠΕΘΕ όταν το πολεμούσες, τώρα τα βρήκατε;
    Για γέλια και για κλάματα

  • το δσ του Δηπεθε γινεται αυριο Παρασκευη στις 8.30 μ.μ και θα παρθουν αποφασεις απο τα μελη του ΔΣ τωρα πως βγαινουν νωριτερα το τι θα γινει ας απαντησει ο μαστορας και η τροικα καλη επιτυχια παντως

  • Για σταθείτε ρε παιδιά: Δηλαδή ο καλλιτέχνικος διευθυντής που θα προσληφθεί, θα έρθει και θα πρέπει να κινηθεί πάνω στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει πριν ο μεταβατικός συμβασιούχος; Και γενικά αυτή η διαδικασία με την σύμβαση είναι καθ’ όλα νόμιμη; Ενημερωτικά ρωτάω γιατί δεν το γνωρίζω. Εν πάση περιπτώσει όσον αφορα την προκυρηξη που έρχεται νομίζω ότι καλό θα ήταν να έρθει κάποιος καταξιωμένος επαγγελματίας εξ Αθηνών που δεν έχει καμμία σχέση με την πολη, τα δρώμενα της και τις παρατάξεις της, καθώς νομίζω ότι μόνο έτσι πλέον θα έρθει μια ισορροπία.

  • Ανοίγεται/ανοίγετε δρόμο(ς) για να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής; δεν είναι άδικο για άλλους που θα επιθυμούσαν κατι ανάλογο;

  • Καλά η νεα αρχη τα πάει επιεικώς χάλια. Τόσο καιρό τι έκανε δηλαδη;; Μας λέει ο πρόεδρος για τις «βασικές υποχρεώσει». Δηλαδή έχουμε το δηπεθε του ελάχιστου, φτάσαμε να μιλάμε απλά για «υποχρεώσεις» για ενα βασικό φορέα πολιτισμού ολης της περιφέρειας.

    Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ, ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  • Τώρα να δω όλοι αυτοί που υπέγραφαν μαζί του για να μην γίνει Ο Βασιλειάδης καλλιτ διευθ και εσκουζαν και γαυγιζαν ότι έφταιγε ο Μαλουτας, διότι υπήρχαν άλλοι που έχουν περισσότερα προσόντα, θα πουν τίποτα διότι εδώ γίνεται απ’ ευθείας σύμβαση ούτε καν διαγωνισμός, δεν υπάρχουν τώρα άλλοι με περισσότερα προσόντα;;;; Ποια είναι η εμπειρία του, σε ποια θέατρα δουλεψε; Ποιες μεγάλες παραστάσεις σκηνοθέτησε; Ποιο είναι το βιογραφικό του.;;;

  • αφήστε το κακά σχόλια κοζανίτης είναι άς τον στηρίξουμε είναι ντροπή να τον κατηγορείτε ρε τρωγομαστε μεταξυ μας

  • Με τι κριτήρια έγινε η επιλογή ;;; Πάντως όχι με τα δικά σας
    Υπέροχος άνθρωπος και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
    Ζει και αγαπά το επάγγελμα του
    Παιδικά πάρτυ; μακάρι να φτάνατε τον πολυμήχανο Στέλιο που με αξιοπρέπεια έκανε το επάγγελμα του
    Έχει θέση στο σωματείο δεν γαυγιζει για να μπει είναι εκεί

    • Συγγνώμη αλλά, επειδή ειναι δικό μου το σχόλιο- ερώτηση “με ποια κριτήρια”, το εννούσα πολύ σοβαρά αυτό που έγραψα. Δεν το έγραψα ειρωνικά. Δεν ξερω τι εννοείτε “όχι με τα δικα σας”. Δεν ανήκω κάπου, ουτε εχω κατι προσωπικό με κανέναν. Ευχαριστώ. Καλό απόγευμα να έχετε.

  • Απολύτως αντιδεοντολογικο.
    Κάποιος που είναι γνωστό ότι θα καταθέσει υποψηφιότητα όταν ανοίξει η θέση του ΚΔ δεν επιτρέπεται να αναλάβει σύμβουλος ή εισηγητής ρεπερτορίου ή όπως αλλιώς το λέτε.
    Ας του κάνει μια ανάθεση το ΔΗΠΕΘΕ (αυτό κάνει εμμεσως)κι ας τον κάνει καλλιτεχνικό να τελειώνουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι