Επιστολή στήριξης από ΟΜ Εορδαιας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει ανάγκη της παρουσίας του Προέδρου του στη Βουλή, εδώ και τώρα”

22 Αυγούστου 2024
11:17
“Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”
 Η απόφαση του Όθωνα Ηλιόπουλου να παραιτηθεί της έδρας του, ως βουλευτής Επικρατείας, υπέρ του επίσης απόδημου Έλληνα στο ψηφοδελτίου μας για την επικράτεια, δηλαδή του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.–Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, αποτελεί μια κορυφαία πράξη πολιτικού θάρρους, ενσυναίσθησης και κατανόησης της επιθυμίας της βάσης μας να βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Βουλή των Ελλήνων.
Αποτελεί επίσης μια προσπάθεια να νουθετήσει αυτούς που μετρούν το «μπόι» τους με τον ίσκιο τους, την εσωτερική αντιπολίτευση δηλαδή, έχοντας ως γνώμονα την προτεραιότητα της «αυθεντικής» – δια του εκλεγμένου Προέδρου μας – εκπροσώπησης του κόμματος μας στο πεδίο της κοινοβουλευτικής αντιπαράθεσης.
Η παρουσία του Προέδρου μας στην Βουλή είναι επιτακτική ανάγκη που θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και αποφασισμένους στην διεκδίκηση αυτή.
Ακραία στοιχεία με ακραίες συμπεριφορές που αποστάτησαν και τώρα θέλουν να καρπωθούν την βουλευτική έδρα να ξέρουν πως θα μας βρουν μπροστά τους και απέναντι τους σε οποιοδήποτε πολιτικό τυχοδιωκτισμό επιχειρήσουν να πράξουν.
Λαμβάνοντας υπόψιν τα παρακάτω:
Οι έδρες του ψηφοδελτίου επικρατείας δεν είναι με σταυρό, ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την όσο δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση των θέσεων μας
Μετά την παραίτηση του  Όθωνα Ηλιόπουλου δεν υπάρχει εκπροσώπηση του απόδημου Ελληνισμού στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Επομένως είναι μονόδρομος η παρουσία στην Βουλή του μοναδικού εκπροσώπου των αποδήμων Ελλήνων , του Προέδρου σ. Στεφάνου Κασσελάκη.
Είναι η ευκαιρία ώστε ο Πρόεδρος να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα που του αναλογούν ως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Καλούμε λοιπόν όλους και όλες τους εμπλεκόμενους/ες υποψήφιους, με γνώμονα την ηθική που πρεσβεύει η Αριστερά, να ανοίξουν το δρόμο έτσι ώστε να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη γνήσια εκπροσώπηση στη βουλή μέσω του Προέδρου του.
Οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης ή αποτροπής αυτής της βούλησης της βάσης του κόμματος θα κριθεί πολύ αυστηρά τόσο από τα ίδια τα μέλη του κόμματος όσο και από τον ίδιο τον λαό.
ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Ο.Μ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

4 σχόλια

  • Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσονται καλοκαιρινά καραγκιοζιλίκια, τα οποία παίρνουν διαστάσεις… πολιτικής επικαιρότητας με τη χορηγία της ΝΔ. Στην Ελλάδα της ακρίβειας και των πυρκαγιών το μεγάλο ζήτημα (!) είναι η δημοσιοποίηση της λίστας γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έτσι… παλεύει για «διαφάνεια»! Εξηγεί, μάλιστα, για τα δώρα που θα λάβει, ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί».
    Με το ζήτημα ασχολήθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκλεκτός υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη, ασκώντας… πολιτική κριτική και πουλώντας κοινωνική ευαισθησία! Ποιος; Ο Γεωργιάδης, ο τηλεπωλητής της διάλυσης των νοσοκομείων!

  • Χλωμό το βλέπω να παραιτηθούν 4-5 για χάρη του ομογενή Στέφανου.Κατά πληροφορίες η πόπη επηρεάζεται σφόδρα από τον αλ6 που τον θέλει εκτός βουλής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι