kozan.gr: Δυσκολεύουν τα πράγματα για την ΔΕΤΗΠ – H ΔΕΗ με έγγραφό της (εξώδικο) ενημερώνει πως προχωρά στη διακοπή προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στη ΔΕΤΗΠ (Τηλεθέρμανση Πτολεμαίδας) ζητώντας από τον ΑΔΜΗΕ να προχωρήσει τη διαδικασία – Ο λόγος επειδή η ΔΕΤΗΠ κατέβαλε μόλις 500.000 ευρώ αντί 2,5 εκ ευρώ όπως ήταν η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου

26 Αυγούστου 2024
15:43

To kozan.gr αποκαλύπτει μια σημαντική εξέλιξη καθώς η ΔΕΗ με έγγραφό της (εξώδικο) ενημερώνει πως προχωρά στη διακοπή προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στη ΔΕΤΗΠ (Τηλεθέρμανση Πτολεμαίδας).  Ο λόγος επειδή η ΔΕΤΗΠ κατέβαλε μόλις 500.000 ευρώ αντί 2,5 εκ ευρώ όπως ήταν η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου (διαβάστε σχετικά εδώ)

 

kozan.gr

22 σχόλια

    • Το ζορι σου εσυ,για ολα ο κυριακος φταιει,92 εκατομυρια ευρω χρεος ο μητσοτακης το εκανε? Ο καλος τσιπρας που κυβερνουσε για 4μιση χρονια γιατι δεν το διεγραψε? Με κασελακηδες,πολακηδες,ανδρουλακηδες απεναντι στον μητσοτακη τι περιμενεις να ψηφιζει ο λαος? (Ρητορικο το ερωτημα)!!!!!

  • Σήμερα έχει Δημοτικό Συμβούλιο. Ας κόψουν τις βλακείες και να ενημερώσουν ΕΠΙΣΗΜΑ τι συμβαίνει!
    Κι εσείς οι δημοσιογράφοι να παρευρεθείτε και να ρωτήσετε σχετικά τον Δήμαρχο.

    • Που να προλάβουν εδώ οι δικοί μας από το λιβανιστήρι; Όλα καλά κι όλα ωραία, “δημοσιογράφοι” της κακιάς ώρας

  • Ενοικιάζεται διαμέρισμα 80 τετρ. σε απόσταση 27 μόλις χιλ. από το κέντρο της Πτολεμαΐδας με χαμηλά κοινόχρηστα και λειτουργική τηλεθέρμανση.

    • Α καλά…. Βλέπω κι εσείς εκεί στη Κοζάνη είστε βαθιά νυχτωμένοι. Μαζί με τον Πλακεντα πάει κι έρχεται ο Κοκκαλιαρης στην Αθήνα για συναντήσεις και όπως πάνε εεχκνται. Μπας και νομίζετε ότι στην Σουρδία θα έχετε φθηνή τηλεθέρμανση… Χαχαχαχα

  • Κάποιοι άνθρωποι στους οποίους ανήκω κι εγώ πληρώσαμε για να συνδεθούμε, πληρώνουμε τους λογαριασμούς κανονικά χωρίς καθυστέρηση και δεν χρωστάμε το παραμικρό. Σε τι φταίω να μείνω χωρίς θέρμανση; και η ΔΕΗ χρωστά ηθικά απέναντι στους κατοίκους της περιοχής. Να κόψουν το κεφάλι τους να βρούνε λύση. Εμείς δεν φταίμε σε τίποτε. Και δεν μπλέκω σ αυτό κανένα κόμμα. Ακούνε κάποιοι υπεύθυνοι; κάποιος εισαγγελέας ίσως; ρωτάω….

    • Γιατί δεν μπλέκεις κανένα κόμμα; Θα φοβηθούμε μη θιχτεί το 41% ή το υπόλοιπο που βαριέται να πάει να ψηφίσει; Ας έρθουν όλοι μαζί να βγάλουν άκρη με αυτούς που μας έμπλεξαν. Καλό χειμώνα και καλή δύναμη

      • Η λύση είναι μία και μοναδική:να πληρώσουν όσοι δεν πληρώνουν,τόσο απλά!Αφήστε τα κόμματα στην άκρη.Είχε συμφωνηθεί να πληρωθούν 2,5 εκατομμύρια και πληρώθηκαν 500 χιλιάδες.Ο τσάμπας πέθανε!

        • Συμφωνώ, ο Μητσοτάκης και οι βολευτές του να πληρώσουν από την τσέπη τους αφού αυτοί κανόνισαν πώς θα πληρωθεί η τηλεθέρμανση τώρα που πετάνε στα σκουπίδια 2 δισ της Πτολεμαϊδας 5 γιατί είναι ανίκανοι(ή το κάνουν επίτηδες) και πληρώνουν άερα κοπανιστό δικαιωμάτων ρύπων

  • Αρχισαν τα όργανα. Για τα δάνεια θα μας πούνε; Ολα τα χρόνια κάνανε νέους αγωγούς, συνδέσανε εργατικές κατοικίες και άλλες επεκτάσεις χωρίς να έχουν θερμική ενέργεια και λειτουργούσανε τους λέβητες.
    Νομίζανε ότι δεν θα πληρώσουν;
    Τάζανε και σύνδεση σε Δ.Δ.
    Στους δε υπαλλήλους καμία μείωση μισθών, σε αντίθεση με όλους τους Ελληνες.
    Κάποιοι έχουν ευθύνη, αλλά ο κοσμάκης θα πληρώσει τελικά το μάρμαρο για τις λάθος επιλογές κάποιων Δημοτικών αρχόντων.
    Μήπως θα πρέπει να ψάξουμε άλλο τρόπο θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα;

    • Δεν μένω Πτολεμαΐδα αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς τους πολίτες. Τόσα τους χρέωναν τόσα πλήρωναν, άσχετα αν λόγω λαϊκισμού ο Δήμαρχος (και ο κάθε Δήμαρχος) δεν προσάρμοζε καθόλου τις τιμές.

    • Κάνε μας την χάρη,που θα αποκαλέσεις και τζαμπατζηδες τους Πτολεμαϊδιώτες.Πολλοί από εμάς,τους δημότες της Πτολεμαΐδας,ήμασταν και είμαστε έντιμοι.Τα μεγάλα κόμματα χρωστάνε κσι δεν εξοφλούν τα χρέη τους.

    • Κάνε μας την χάρη,που θα αποκαλέσεις και τζαμπατζηδες τους Πτολεμαϊδιώτες.Πολλοί από εμάς,τους δημότες της Πτολεμαΐδας,ήμασταν και είμαστε έντιμοι.Τα μεγάλα κόμματα χρωστάνε και δεν εξοφλούν τα χρέη τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι