kozan.gr: Το Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ έλαβε απόφαση να καταβάλλει, στην ΔΕΗ, 500.000 από τα συνολικά 5 εκ ευρώ, της Α’ δόσης των 2,5 εκ ευρώ, βάσει της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου Κοζάνης

21 Αυγούστου 2024
07:30

 

Όπως είχε αποκαλύψει το Kozan.gr,  το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, στις 12/7/2024, έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ΔΕΤΗΠ του Δήμου Εορδαίας για τη λήψη προσωρινής διαταγής, για να ΜΗΝ απενεργοποιηθεί ο μετρητής φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των ηλεκτρολέβητων, που σχετίζεται με τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, μετά την προειδοποίηση της ΔΕΗ για τη μη καταβολή του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους  92.403.519, 32 ευρώ (δείτε εδώ σχετικά).  Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η ΔΕΤΗΠ θα πρέπει να καταβάλει προς την ΔΕΗ 5 εκ ευρώ σε δύο δόσεις, ενώ η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 18 Δεκεμβρίου 2024. Στις 19/8/2024 συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ το οποίο αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να καταβληθούν 500.000 από τα συνολικά 5 εκ ευρώ, της Α’ δόσης των 2,5 εκ ευρώ, βάσει της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου Κοζάνης, με  βάση την τρέχουσα οικονομική δυνατότητα της επιχείρησης.

kozan.gr

9 σχόλια

  • Τάκη μην ξεχάσετε να δώσετε αυξηση 10%, τουλάχιστον στο προσωπικό σας τόσες ψήφοι μην πανε χαμένοι. Τα κορόιδα θα πληρώνουν για να βγαίνετε παλι και παλι. Λίγη τσίπα δεν υπάρχει; ΝΤΡΟΠΗ.

    • Αν είχαν ντροπή όλοι έπρεπε να είχαν παραιτηθεί εχθές όχι σήμερα ειδικά εκείνος ο καρακασιδης που που παίρνει και το μισθό

      • Ο Δήμαρχος έχει την ευθύνη εξολοκλήρου. Ποιος πιστεύει ότι ο οποιοσδήποτε Καρακασίδης θα έπαιρνε απόφαση εν αγνοία του προϊσταμένου του Δημάρχου; Μην φορτώσει κανείς οτιδήποτε πάνω σε ένα πρόσωπο. Κι αν είναι να παραιτηθεί κάποιος, ας ξεκινήσουμε από το ΔΣ της Τηλεθέρμανσης που είναι όλοι της παράταξης Πλακεντά.
        Υ.Γ. Η πλειοψηφία του ΔΣ ήταν και στην προηγούμενη περίοδο. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε!

  • Η μεγαλύτερη καταστροφή της πόλης είναι ο δήμαρχος που κρύβεται πάντα μέσα από πρόσωπα. Τους βάζει μπροστά να βγει αλώβητος! Πιστεύαμε ότι έχει όραμα για την πόλη αλλά μάζεψε συφερτο και άτομα πολύ χαμηλής εκπαίδευσης για να κινεί άνετα τα νήματα βάζοντας τους να μαλώνουν με τον κόσμο για την απραξία του. Αν ήθελε θα κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους για διαμαρτυρία όπως κατέβασε για πανηγύρι πχ απόκριες . Κρίμα πολύ κρίμα για την πόλη που πλέον υπάρχει πλήρης αναρχία σε όλα τα επίπεδα. Ο μισθός να πέφτει και μάλιστα σε μερικούς διπλός λόγω συνταξιοδότησης και ..πέρα βρέχει..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι