7ος Ημιορεινός Αγώνας Λευκοπηγής την 1η Σεπτεμβρίου 2024

21 Αυγούστου 2024
01:43
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024, η Λευκοπηγή Κοζάνης γίνεται το επίκεντρο της αθλητικής δράσης, φιλοξενώντας τον 7ο Ημιορεινό Αγώνα Λευκοπηγής. Αυτή η μοναδική αθλητική εκδήλωση, που συνδυάζει το πάθος για το τρέξιμο με την αγάπη για τη φύση, προσφέρει τρεις διαδρομές για όλους: 12 χλμ., 5 χλμ., και 1 χλμ.

Αφετηρία και Τερματισμός:

Οι δρομείς θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία της Λευκοπηγής, μπροστά από τον υπεραιωνόβιο πλάτανο, σύμβολο του χωριού και σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους.

Διαδρομές:

– 12 χλμ.: Η διαδρομή έχει 420μ. θετική υψομετρική και εκτείνεται στον ημιορεινό όγκο του χωριού. Οι δρομείς θα απολαύσουν μια όμορφη πορεία με θέα το οροπέδιο της Κοζάνης, σε δρόμους που συνδυάζουν άσφαλτο (10%), χωματόδρομο (40%) και δασικό δρόμο (50%).

– 5 χλμ.: Ιδανική για όσους/ες θέλουν να απολαύσουν το τρέξιμο σε έναν συνδυασμό χωματόδρομου (70%), ασφάλτου (20%) και πλακόστρωτου (10%).

– 1 χλμ.: Για τους μικρούς μας φίλους και αρχάριους, η διαδρομή του 1 χλμ. είναι η τέλεια ευκαιρία να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής.

Γιατί να συμμετάσχετε;

Το τρέξιμο δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσουμε την υγεία μας, αλλά και μια ευκαιρία να συνδεθούμε με τη φύση και την κοινότητα. Ο 7ος Ημιορεινός Αγώνας Λευκοπηγής αποτελεί μια γιορτή αθλητισμού που αναδεικνύει τη σημασία της σωματικής άσκησης και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Είναι μια πρόσκληση για όλους/ες να ξεπεράσουν τα όριά τους, να απολαύσουν τη μαγεία του τοπίου και να πάρουν μέρος σε μια μοναδική εμπειρία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε ! Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και ελάτε να τρέξουμε μαζί:

Για εγγραφές εδώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι