Το kozan.gr σας παρουσιάζει το εξώδικο που έστειλε η ΔΕΗ στην ΔΕΤΗΠ όπου αναφέρεται ότι η ΔΕΗ προχωρά στη διακοπή προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, θέτοντας εν αμφιβόλω το μέλλον της τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας, ζητώντας από τον ΑΔΜΗΕ να εκτελέσει ό,τι προβλέπει η νομοθεσία

26 Αυγούστου 2024
22:17

 

Στη συνέχεια των αποκαλύψεων του kozan.gr, σε σχέση με τη διαμάχη της ΔΕΗ με την ΔΕΤΗΠ και τα ερωτήματα που γεννιούνται σε ό,τι αφορά το μέλλον της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαίδα, σας παρουσιάζουμε και το επίμαχο εξώδικο που απέστειλε η πρώτη προς τη δεύτερη, στο οποίο κι αναγράφεται (στην 3η σελίδα) ξεκάθαρα ότι η ΔΕΗ προχωρά στη διακοπή προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ζητώντας από τον ΑΔΜΗΕ να εκτελέσει ό,τι προβλέπει η νομοθεσία, εξηγώντας ότι αυτό συμβαίνει διότι η ΔΕΤΗΠ κατέβαλε, προς την ΔΕΗ, μόλις 500.000 ευρώ αντί 2,5 εκ ευρώ όπως ήταν η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης.

 

4 σχόλια

  • Ε βρε παλικάρια τι αγχώνεστε θα μας παρέχουν τσάμπα ρεύμα τα καθρεφτακια και τα φουρφουρια χαχαχα. Που είναι όλοι αυτοί που λέγανε για πρόοδο και εξέλιξη με τις ΑΠΕ που ούτε ξέρουν τι τους γίνεται να κοιτάξουν λίγο προς βορρά να δουν λιγνιτικες μονάδες σε όλη την Ευρώπη !!!!

  • Ρε να δείς ποιός άλλος χρωστάει χρήματα στη ΔΕΗ αλλά έχει ρεύμα;
    Ααα η νεα Δημοκρατία είναι ρε σεις.

    Υ.Γ: Δουλειές δεν έχουν τα παιδιά, το χρήμα σταματά από τη αγορά και θα σταματήσουν και την τηλεθέρμανση.

    Υ.Γ2: 41%

  • Μήπως ν παρουσιάσουν τους υπεύθυνους;
    Δεν καταλαβαίνω τι περίεργο κανει η ΔΕΗ;
    Μέχρι χθες όλοι έβριζαν τους δεητζηδες !!!
    Πουλημένοι όλοι!!!!!!
    Τελικά όντως μας ψεκαζουν!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι