kozan.gr: Πλήθος πιστών στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Προδρόμου Πτολεμαΐδας, το βράδυ της Τετάρτης 28/8, στο Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και στη Λιτάνευση της Εικόνας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Αυγούστου 2024
21:04

 

Πλήθος πιστών στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Προδρόμου Πτολεμαΐδας, το βράδυ της Τετάρτης 28/8, στο Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και στη Λιτάνευση της Εικόνας.

8 σχόλια

  • παρών και ο μιμητής του Ιουλιανού του Παραβάτη !

    Δεν πρέπει να ξεθωριάσει η εικόνα της “θεούσας” Δεξιάς γιά τους αφελείς χριστιανούς !

  • Πεστου να σταματήσει, έτσι είπε ο Παπαδόπουλος γιατο έγκλημα στα Τέμπη, όσο για τον πρώην υπουργό Όρθιος θα μένει γιατο υπόλοιπο….

  • Οι πολίτες που ήταν δίπλα στο βουλευτή φαντάζομαι ότι κάτι του είπαν για την τηλεθέρμανση και το κομμένο ρεύμα.

  • Ένας να ξυπνήσει το δήμαρχο που έγειρε… δεξιά
    Ένας άλλος να πει τον Παπαδόπουλο να σταματήσει να μιλάει όπως είπε ο ίδιος στον βοηθό σταθμάρχη
    Και εμάς τρίτος να πει του Αμανατίδη ότι θα περιμένει πολύ ακόμη
    Ο τελευταίος να μας πει όλους να κοιταχτουμε στον καθρέπτη και να ρίξουμε ένα φτύσιμο στους εαυτούς μας που επιτρέπουμε στην ίδια παρέα να έχει καταστρέψει σε χρόνο ρεκόρ, χωριά, πόλη, νόμο και κράτος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι