Απόλυτη επιβεβαίωση του Kozan.gr, από την αντίδραση του Περιφερειάρχη, όταν τέθηκε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε σχέση με δικαστική διαμάχη ΔΕΤΗΠ και ΔΕΗ που αφορά τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης και την επικείμενη διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προς την επιχείρηση (ΔΕΤΗΠ) – Δεν είπε ούτε κουβέντα και κοιτούσε αμήχανα (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2024
20:43

 

Απόλυτη επιβεβαίωση του Kozan.gr, από την αντίδραση του Περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη, όταν τέθηκε το θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σε σχέση με δικαστική διαμάχη ΔΕΤΗΠ και ΔΕΗ που αφορά τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης και την επικείμενη διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προς την επιχείρηση (ΔΕΤΗΠ). Δεν είπε ούτε την παραμικρή κουβέντα και κοιτούσε αμήχανα όταν τέθηκε το ζήτημα, επιβεβαιώνοντας, απόλυτα, σχετικό σχόλιο του kozan.gr, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μαθαίνουμε πως αύριο Πέμπτη 29/8 στην Πτολεμαίδα,  με την παρουσία τη δική του,  θα γίνει σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα, όμως τ’ ότι φτάσαμε και στο και πέντε να αναζητούμε λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο της ΔΕΤΗΠ να μη μπορεί να πληρώσει έστω τα 5 εκ ευρώ, σε δύο δόσεις, όπως αποφάνθηκε το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, όταν το θέμα ήταν γνωστό από τον Ιούλιο, μέσα από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του kozan.gr, δείχνει ότι ο Περιφερειάρχης που διατείνεται για την εξαιρετική σχέση που έχει με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή,  επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχόλιο/χαρακτηρισμό της στήλης ότι αρέσκεται κυρίως σε ρόλο διαμεσολαβητή Περιφερειάρχη, που ακολουθεί τις εξελίξεις και δεν παρεμβαίνει νωρίτερα δρομολογώντας τις εξελίξεις κι αποτρέποντας τη δημιουργία προβλημάτων και κρίσεων.

 

**** Αργότερα κι αφού προηγήθηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα αλλά κι η τοποθέτηση του Γ. Καραβασίλη ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας αναγκάστηκε, ΕΡΠΙΤΕΛΟΥΣ, να πάρει δημόσια θέση. Δείτε παρακάτω τι συνέβη

 

kozan.gr: Έπεσε η “βόμβα” από τον Γ. Καραβασίλη, στο Π.Σ., ότι η ΔΕΗ έκοψε, ήδη (από τις 23/8), το ρεύμα στο μετρητή φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων στην ΔΕΤΗΠ και ότι πρέπει η επιχείρηση να αναζητήσει νέο πάροχο ώστε να λειτουργήσει η τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα – Επιτέλους, έστω και στο και πέντε (αφού κόπηκε το ρεύμα) και μετά από αυτή την τοποθέτηση, μίλησε για το θέμα κι ο Περιφερειάρχης ο οποίος χαρακτήρισε απάνθρωπη την ενέργεια αυτή της ΔΕΗ (Βίντεο)

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι