kozan.gr: Έπεσε η “βόμβα” από τον Γ. Καραβασίλη, στο Π.Σ., ότι η ΔΕΗ έκοψε, ήδη (από τις 23/8), το ρεύμα στο μετρητή φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων στην ΔΕΤΗΠ και ότι πρέπει η επιχείρηση να αναζητήσει νέο πάροχο ώστε να λειτουργήσει η τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα – Επιτέλους, έστω και στο και πέντε (αφού κόπηκε το ρεύμα) και μετά από αυτή την τοποθέτηση, μίλησε για το θέμα κι ο Περιφερειάρχης ο οποίος χαρακτήρισε απάνθρωπη την ενέργεια αυτή της ΔΕΗ (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2024
22:15

 

Έπεσε η “βόμβα” από τον Γ. Καραβασίλη, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, ότι η ΔΕΗ έκοψε, ήδη (από τις 23/8), το ρεύμα στο μετρητή φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων στην ΔΕΤΗΠ και ότι πρέπει η επιχείρηση να αναζητήσει νέο πάροχο, ώστε να λειτουργήσει η τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα. Επιτέλους, έστω και στο και πέντε (αφού κόπηκε το ρεύμα), μίλησε για το θέμα κι ο Περιφερειάρχης ο οποίος χαρακτήρισε απάνθρωπη ην ενέργεια αυτή της ΔΕΗ. Το kozan.gr από τον Ιούλιο είχε παρουσιάσει με συνεχή δημοσιεύματα  το συγκεκριμένο θέμα επισημαίνοντας τη σοβαρότητά του, όμως δυστυχώς κάποιοι από τη σιγουριά τους πως όλα θα πάνε καλά, όπως αποδεικνύεται από τα λεγόμενά τους, μάλλον πετούσαν “χαρταετό”.

 

 

Αρχικά όταν τέθηκε το θέμα από τον Ν. Στολτίδη δεν είπε το παραμικρό

 

Απόλυτη επιβεβαίωση του Kozan.gr, από την αντίδραση του Περιφερειάρχη, όταν τέθηκε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε σχέση με δικαστική διαμάχη ΔΕΤΗΠ και ΔΕΗ που αφορά τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης και την επικείμενη διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προς την επιχείρηση (ΔΕΤΗΠ) – Δεν είπε ούτε κουβέντα και κοιτούσε αμήχανα (Βίντεο)

29 σχόλια

  • Συγγνώμη ο περιφερειάρχης απάντησε ξεκάθαρα, μίλησε για απάνθρωπη συμπεριφορά.
    Είπε ότι έχει επικοινωνήσει με τον αρμόδιο υπουργό και το θέμα θα λυθεί.
    Τι άλλο θέλατε να κάνει ;

    • Πότε τώρα που έφτασε στο αμήν το θεμα;; είμαι κάτοικος Πτολεμαΐδας. έπρεπε να φτάσει εδώ επειδή αυτός όπως παραδέχτηκε στο βίντεο που άκουσα πίστεψε ότι η ΔΕΗ δεν θα φτάσει ποτέ στο σημείο αυτό να κόψει το ρεύμα αλλά τελικά έφτασε. τώρα που έφτασε στο σημείο μια πόλη 50000 κατοίκων να απειλείται να μείνει χωρίς τηλεθέρμανση τι περιμένατε να πει οτι δεν είναι απάνθρωπο. το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θεραπευειν. ολο το προηγούμενο διάστημα που ήταν? μηπως καθησύχαζε ολους ότι όλα πάνε καλα και δεν θα σας το κόψουν μην ανησυχείτε. γιατί άφησε να οδηγηθούν στα δικαστήρια δεν μπορούσε να δώσει λυσεις? είναι εκτεθειμένος και αυτος και οι βουλευτές και ολοι τους;

  • Το πρόβλημα αφορά το Δήμο Εορδαίας, γιατί δεν ζητάτε ευθύνες από εκεί και μεταφέρετε το πρόβλημα στην Περιφέρεια??

    • το πιο οτι ναναι σχολιο που διαβασα σιγουρα απο καποιο τρολακι του περιφερειαρχη. και ο Δημος Εορδαιας και ολοι. σιγα μην κανουμε διακρισεις αλλά ξερεις ποσα θεματα ανηκουν στους Δημους και παρεμβαινει η Περιφερεια διαχρονικα για να τα λυσει και να φανταξει μετα. οχι μονο στα ευκολα και στις χρηματοδοτησεις των συλλογων για τα πανηγυρακια. αλλα εδω στα δυσκολα τους θελουμε και τον περιφερειαρχη και τους βουλευτες.

      • Δεν μπορώ να σε καταλάβω ανώνυμε.Γιατι πρέπει να σας πληρώνουν άλλοι τα χρέη.Τι ξεπεσμός είναι αυτός.Ζητατε από την περιφέρεια να σας τα πληρωσει;Έλεος.Τι άλλο θα ακούσουμε.

  • Κουτί του κατσε του Περιφερειάρχη η διακοπή Αύγουστο μήνα. “Κατόπιν ενεργειών του” θα συνδεθεί τον Οκτώβρη με τα κρύα και όλα καλά!

    • το θέμα θα λυθεί πάντα λύνονται αυτά τα θέματα το οτι ο έμπειρος περιφερειάρχης άφησε τα πράγματα να φθάσουν εδώ που έφτασαν δείχνουν έλλειψη αντανακλαστικών και τυφλή εμπιστοσύνη στην ΔΕΗ που τον εκθετει.

  • Μα ο περιφερειάρχης μέσω και των φερέφωνων του διατεινόταν οτι εχει και καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΔΕΗ. Ε Αφου εχει δε μοορει με ενα τηλεφωνακι να λύσει το θεμα ;;;

  • Επιχείρηση ΔΕΤΥΠ.
    Εργαζόμενοι με παχυλούς μισθούς (δεν ενσωματώθηκε στο ενιαίο μισθολόγιο) εργαζόμενοι με υποχρεωτική εκπαίδευση παίρνουν 2000€.
    Άσε που ο κ Καραβασίλης είχε αναφέρει ότι πρέπει να κοπούν τα κουπόνια για αγορές ρούχων και δερμάτινων ειδών από μαγαζιά της πόλης.
    Επιτέλους βάλτε τάξη στο σπίτι σας εκεί στην τηλεθέρμανση κάντε περικοπές μη ζητάτε μόνο τους καταναλωτές να πληρώσουν και απειλείται.
    Και το κυριότερο!τόσα χρήματα επί Ζαμανιδη μαζεμένα τι έχουν γίνει;θα μας απαντήσει κανείς.
    Θα έχουμε τηλεθέρμανση το χειμώνα;
    Αλλά το σας νοιάζει;

  • Οι εποχές που κάθε βλαχιδημαρχος έπαιρνε τον πρόεδρο της ΔΕΗ και απαιτούσε τελείωσαν ανεπιστρεπτί. Η επιχείρηση είναι ανώνυμη εταιρία δεν είναι τσιφλίκι κανενός κι ολοι, είτε είναι ιδιώτης ή φορέας θα πρέπει να ρυθμίζει και να εξωφλει τα χρέη του. Και τώρα να πληρωνόταν το ποσό δε λίγα χρόνια πάλι θα ξαναμαζεψουν χρέη γιατί δεν λειτουργούν ορθολογικά. Αν ζούσατε στο εξωτερικό το ρεύμα θα είχε κοπεί την επόμενη ημέρα όχι μετά τόσα χρόνια!

    • Έλα ρε!! Καλώς τον Θάνο Τζήμερο τηςΚκχσμξς. Αλήθεια ε; Όταν η ΔΕΗ σήκωνε χωριά και άλλαζε ζωές για το δημόσιο συμφέρον ήταν καλά ε; Και μη μου πεις για τις αποζημιώσεις. Και λίγα έδωσε. Τώρα δεν μας ξέρει, έτσι; Η νέα μονάδα Πτολεμαΐδα 5, που αποφάσισαν να κλείσουν οι δικοί σου, και πληρώσαμε εμείς 2 δις ευρώ τι είναι; Τσιφλίκι τους; Έτσι γίνομαι και εγώ ιδιώτης και χτίζω βίλες στα νησιά . Χαίρω πολύ.

  • Να τα βάλει από την τσέπη του ο περιφερειάρχης τα 5 εκατομμύρια που χρωστάει ο δήμος στη ΔΕΗ κ να μη κάνει το μάγκα με τα λεφτά των άλλων. Άκου απάνθρωπο, ο λαϊκιστής. Να ψάξει επίσης να βρει ποιοι γιγαντωσαν το χρέος στη ΔΕΗ , αιρετοί, διευθυντές κ παρατρεχαμενοι, κ να τους πάει στα δικαστήρια κ να τους κατασχεθεί η περιουσία για να εξυπηρετηθεί το χρέος. Αλλά τι λέω, λες κ δε ξέρω σε ποια χώρα ζω. Στο τέλος ο κοσμακης θα το πληρώσει πάλι το μάρμαρο , αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

  • Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι…
    Αφήσατε την Περιφέρεια ανοχύρωτη όλες οι διοικήσεις που περάσατε.
    Κι εσείς κύριε Αμανατίδη τόσα χρόνια στα πράγματα ήσασταν.
    Τι κάνατε για να μην φτάσουμε σ’ αυτό το χάλι, να ικετεύουμε για έλεος την ΔΕΗ και την Αθήνα που τόσα χρόνια από τον λιγνίτη των εδαφών είχαν φως;

    • Ο περιφερειάρχης φταίει που έχει να πληρώσει το λογαριασμό 50 χρόνια..εμάς μας κόβουν το ρεύμα για 50 ευρώ ρε σοβαρευτείτε ιδιωτική επιχείρηση είναι η ΔΕΗ

  • ο Πλακεντάς λάδι,ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ λάδι και φταίει ο Αμανατίδης για τα χρέη.Άρα πρέπει ο Αμανατίδης να πληρωσει τα χρεη.Ντροπή.

  • Απάνθρωποι ειναι οι κυβερνώντες, αλλα αφου τους ψηφίζουν πολύ καλά τους κάνουν. Είμαι βέβαιως ακόμα και να μην λειτουργήσει η τηλεθέρμανση τον χειμώνα πάλι ενα 20% τουλάχιστον θα το έιχαν σε ενδεχόμενες εκλογές, μιλάμε να έχεις πρόβατα να μην δίνεις ουτε σανό και αυτά εκεί πιστά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι