kozan.gr: Εκνευρίστηκε ο Περιφερειάρχης όταν η Γ. Ζεμπιλιάδου του είπε ότι σε σχέση με τη διαμάχη ΔΕΤΗΠ & ΔΕΗ και για την τηλεθέρμανση Πτολεμαίδας όταν τον ρωτούσαν ήταν καθησυχαστικός, ενώ τα πράγματα οδηγήθηκαν στη διακοπή του ρεύματος στο μετρητή φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2024
23:08

Εκνευρίστηκε ο Περιφερειάρχης όταν η Γ. Ζεμπιλιάδου του είπε ότι σε σχέση με τη διαμάχη ΔΕΤΗΠ & ΔΕΗ και για την τηλεθέρμανση Πτολεμαίδας όταν τον ρωτούσαν ήταν καθησυχαστικός, ενώ τα πράγματα οδηγήθηκαν στη διακοπή του ρεύματος στο μετρητή φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων και ότι τώρα ξαφνικά νιώθει ενοχλημένος με τη στάση της ΔΕΗ.

 

 

kozan.gr: Έπεσε η “βόμβα” από τον Γ. Καραβασίλη, στο Π.Σ., ότι η ΔΕΗ έκοψε, ήδη (από τις 23/8), το ρεύμα στο μετρητή φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων στην ΔΕΤΗΠ και ότι πρέπει η επιχείρηση να αναζητήσει νέο πάροχο ώστε να λειτουργήσει η τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα – Επιτέλους, έστω και στο και πέντε (αφού κόπηκε το ρεύμα) και μετά από αυτή την τοποθέτηση, μίλησε για το θέμα κι ο Περιφερειάρχης ο οποίος χαρακτήρισε απάνθρωπη την ενέργεια αυτή της ΔΕΗ (Βίντεο)

18 σχόλια

  • Οταν ξαμολάει τα φερέφωνα να λενε οτι ξέρει πως να μιλάει σε υπουργούς , οτι ξέρει καλα τον πρόεδρο της ΔΕΗ, οτι κανει 5-6 συσκέψεις ταυτόχρονα , καλα ειναι να μην εκνευρίζεται μετα.

    Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο κύριος Τσακ Νορις της πολιτικής

  • Τα κολλητηλικια του Κουκουλόπουλου με τον Αμανατίδη είναι γνωστά. Κάνατε την πάπια για τα φωτοβολταϊκά και το δάσος της Μεσιανης

    • Καινούριο είναι αυτό πάλι; Τι σχέση έχει ο Κουκουλόπουλος με τον Αμανατίδη; Αποπροσανατολισμός ναχαμε να λέγαμε και η μπάλα στην εξέδρα

  • Αμανατίδη οχτακοσιες συναντήσεις να κάνεις αν δεν έχουν αποτέλεσμα δεν μας νοιάζουν. Γιατί δεν είπες την αλήθεια όταν σε ρώτησαν. Πες ανησυχώ έχουμε προβλημα. Ή δεν ξέρεις να εκτιμάς τις καταστάσεις και σε πιάνουν στον ύπνο ή βάζεις πλάτη στη κυβέρνηση! Μάπα το καρπούζι γενικώς!

  • Το θέμα ίσως είναι πιο απλό. Θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια τις υποχρεώσεις της ΔΕΤΗΠ και όταν θα εισπράξει η Περιφέρεια τα χρήματα που θα εγκριθούν από την κυβέρνηση στον κατάλληλο χρόνο.
    Θα ενεργοποιηθούν οι βουλευτές για να χρηματοδοτήσει η κυβέρνηση την ΔΕΤΗΠ. Οι βουλευτές έχουν άμεση αρμοδιότητα για το συγκεκριμένο θέμα.

  • Μάλιστα..και γιατί οι δήμοι δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας,όπως όλος ο κόσμος?Γιατι,ετσι γουστάρουν είναι η απάντηση…..μεγαλύτερα εκκολαπτήρια διαφθοράς από τους ΟΤΑ,δεν υπάρχουν…

    • Το πρόβλημα σου είναι ο Αμανατίδης? Τόση χολή για έναν άνθρωπο που προσπαθεί να σηκώσει ένα βάρος που δεν του αναλογεί?

      • Όταν λες δεν του αναλογεί; Δεν το έπιασα αυτό. Η Πτολεμαΐδα δεν ανήκει στην περιφέρεια ή εμείς δεν τον ψηφίσαμε; Αν εννοείς το άλλο που κατάλαβα, ο μόνος που πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα είναι το ΔΣ της ΔΕΤΗΠ. Κοινώς λες αερολογίες, για να μην πω κάτι άλλο.

        • Με τους Βουλευτές, γιατί δεν ασχολείται το kozan? Mε τους Δημάρχους που εμπλέκονται γιατί δεν ασχολείται το kozan?Φταίει ο γάιδαρος βαράμε το σαμάρι…

  • Δήμοι και χρέη υπέρογκα μέχρι και στο ρεύμα.Αλλά τους σκηνοθέτες και τους τραγουδιστές τους πληρώνουμε. Γιατί η φωνή και κουνάμε το δάχτυλο στον Αμανατίδη.Θα τον στε΄΄ιλετε μια ώρα αρχίτερα.Τσαμπατσηδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι