Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης, στο kozan.gr, μετά τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Εορδαίας, για το θέμα της ΔΕΤΗΠ & τη διαμάχη με τη ΔΕΗ για το θέμα της εξόφλησης των χρεών για το ρεύμα και τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης: “Ήταν μια παραγωγική συζήτηση” – Σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θ. Σκυλακάκη θα επιχειρηθεί να λυθούν αρκετά ζητήματα

29 Αυγούστου 2024
22:50

Αν και στη δήλωσή του στο kozan.gr ο Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Εορδαίας το βράδυ της Πέμπτης 29/8, απέφυγε να αναφερθεί σε κάτι συγκεκριμένο και μίλησε εντελώς γενικά, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ειπώθηκε από την πλευρά του πως σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θ. Σκυλακάκη θα επιχειρηθεί μια συμφωνία για να αναλάβει να αποπληρώσει το ΥΠΕΝ ένα μέρος των χρεών της ΔΕΤΗΠ για το ρεύμα για τη λειτουργία των ηλεκτρολοβήτων για την τηλεθέρμανση της Πτολεμαίδας αλλά και μέρος των χρεών που θα δημιουργηθούν για όσο ακόμη θα λειτουργούν, ενώ από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας θα επιχειρηθεί νομικά να γίνει αναστολή της εφαρμογής διακοπής του ρεύματος πριν την καταληκτική ημερομηνία που αναφέρεται στο εξώδικο ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή των δόσεων στην ΔΕΗ.

5 σχόλια

  • Στις ΗΠΑ η νομοθεσία επιβάλλει να είναι γνωστοί οι μέτοχοι εταιρειών που κρύβονται πίσω απ’ την ανωνυμία των funds. Σε αποτυχημένες χώρες-προτεκτοράτα χρέους ολιγάρχες και πολιτικοί πρώτα χρεοκοπούν τη χώρα ατιμώρητοι, έπειτα αρπάζουν τη δημόσια περιουσία κοψοχρονιά, κρυπτόμενοι πίσω από funds και στο τέλος βγάζουν και τη γλώσσα στους πολίτες.

  • Γιατί ασχολείται ο περιφερειάρχης με τα θέματα του δήμου Εορδαίας;;; Δήμαρχος υπάρχει;;; Αντιδήμαρχοι υπάρχουν;;; ΕΥΘΎΝΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ;;; τα οικονομικά του Δήμου θα ασχοληθεί να τα ελέγξει κανείς ή μήπως υπάρχει ασυλία…;;; Κάποτε ξέραμε ότι ο Ζαμαν είχε αφήσει απόθεμα στα οικονομικά, τώρα πως φτάσαμε εδώ θα ασχοληθεί κανείς;;; 83 % δήμαρχος…

  • Ασχολείται ο Περιφερειάρχης με τα χρέη της ΔΕΤΗΠ. Αντί να ασχοληθεί ο Πλακεντας ασχολείται ο Αμανατιδης. Να δούμε πότε ο Αμανατίδης θα ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα που εδώ και 8 μήνες δεν έκανε κάτι πάρα μόνο να ασχολείται με αρμοδιότητες άλλων, να χώνετε παντού και νά μοιράζει τα χρήματα της Περιφέρειας. Οι δρόμοι χάλια και δεν έχει κλίσει ούτε μια τρύπα. Άσε πολλά ρέματα γεμάτα και δεν τα καθαρίζουν. Έχουν να καθαρίσουν κάτι αιώνες.Ουτε ένα δέντρο δεν έκοψε η υπηρεσία του. Τους παίρνουμε τηλέφωνο οι πρόεδροι και δεν είμαστε αρμόδιοι μας λένε.Μπάχαλο με τα χόρτα και τα κλαδιά στους δρόμους.

  • Αποτυχημένη Δημοτική αρχή με υπερόπτες αντιδημάρχους καθώς κάποιους παρατρεχαμενους εκεί μέσα που δήθεν το παίζουν σύμβουλοι του δημάρχου.
    Γλάστρες περιφέρονται στο δημαρχείο
    Δήμαρχε μήπως να αναλάβεις επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα,μήπως να οργανωθεί ο δήμος μας που κάθε μέρα μόνο κατρακύλα,χρέοι και τίποτα το σημαντικό.
    Ντροπή.ο Ζαμανιδης άφησε χρήματα έκανε νοικοκυρεμα που πήγαν όλα αυτά.
    Αφήστε την υπεροψία τις φωτογραφίες εκεί οι παρατρεχαμενοι και οι γλάστρες που μαζεύτηκαν πολλές και δουλέψτε γιατί ο κόσμος πλέον γνωρίζει το το μέλει γενέσθαι.

  • Που σαι Γιώργο.
    Σε ένα μήνα που θα βάλω πετρέλαιο θέρμανσης σε παρακαλώ κάνε μια σύσκεψη και για μένα με τον Σκυλακάκη.
    Α που σαι μην ξεχάσεις να καλέσεις στην σύσκεψη και τον Χατζιδάκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι